Read Time:4 Minute, 13 Second

Het mooiste van een groot terras is dat je hier zomers optimaal kunt genieten. Maar daar heb je wel een goede stoel of bank voor nodig. Hoek loungesets zijn tegenwoordig zeer populair en een blikvanger voor je terras. Tevens kun je hier de ruimte optimaal mee benutten en biedt het plaats aan genoeg mensen. Naast aluminium hoek loungests, zijn hoek loungesets van rotan momenteel de trend. Een rotan hoek loungeset is duurzaam en oogt natuurlijk. Overweeg daarom ook een rotan hoek loungeset en maak kennis met de meest populaire modellen rotan loungesets en rotan hoek loungesets.

Waarom een hoek loungeset van rotan?

Rotan loungesets zijn momenteel zeer populair vanwege het authentieke karakter. Een rotan loungeset is tegenwoordig zeer duurzaam, dus je kunt jarenlang van je rotan loungeset of hoek loungeset van rotan genieten. Daarnaast zijn rotan hoek loungesets niet alleen geschikt om te zitten, je kunt de hoek loungeset van rotan ook gebruiken om heerlijk in de zon te liggen. De rotan loungesets zijn uitgerust met comfortabele kussens waar je het lang op vol kunt houden. Heb je veel visite, dan biedt een hoek loungeset van rotan genoeg ruimte om iedereen te laten zitten. De rotan loungesets zijn verkrijgbaar in elke indeling die je maar wenst. Een hoek loungeset van rotan bestaat bijvoorbeeld uit een prachtige hoekbank ,een rotan tafel of voetenbank en eventueel een fauteuil. Ga daarom ook voor de nieuwste trend en schaf een prachtige hoek loungeset van rotan aan. 

Meest populaire modellen rotan hoek loungesets

Sabuga rotan hoek loungeset

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de Sabuga loungeset

De Sabuga is een rotan hoek loungeset dat bestaat 4 onderdelen. De bank bestaat namelijk uit 3 elementen, waarbij je alle vrijheid hebt om op je eigen wijze de hoekbank in elkaar te zetten. Als vierde element wordt er een fraaie rotan voetenbank bijgeleverd. De kwaliteit van deze hoek loungeset van rotan is zeer duurzaam, want het bestaat uit duurzaam Indonesisch vlechtwerk. De comfortabele en vuil- en waterafstotende kussen maken deze hoek loungeset van rotan helemaal af. Sabuga heeft meerdere rotan hoek loungesets in diverse afmetingen. Voor een groter terras is de Sabuga rotan hoek loungeset dat bestaat uit 5 of 6 onderdelen zeer geschikt. 

Ibiza Natural hoek loungeset rotan

Klik op de afbeelding voor meer informatie over model Ibiza

Het model Ibiza heeft meerdere rotan hoek loungesets van diverse afmetingen. Zo vind je altijd een hoek loungeset van rotan die op je terras past. Het frame van model Ibiza bestaat uit duurzaam hardhout, zodat je zeker weet dat je rotan hoek loungeset bestand is tegen alle weersomstandigheden. Rondom het frame is de gehele hoek loungeset van rotan gevlochten voor een perfecte afwerking. De zwarte buitenkussens geven je hoek loungeset van rotan een zeer stijlvol uiterlijk. Bij deze rotan hoek loungeset wordt een prachtige rotan tafel meegeleverd dat met een glazen tafelblad is afgewerkt. 

Nissah XL hoek loungeset rotan


Klik op de afbeelding voor meer informatie over de Nissah XL loungeset

Heb je ruimte genoeg op je terras? Ga dan voor de Nissah XL hoek loungeset van rotan. Deze hoek loungeset van rotan bestaat uit een uit twee driezitsbanken, waarvan één open is. Zo kun je een prachtige en grote hoek loungeset van rotan creëren. Het is een lekkere robuuste rotan loungeset, waarbij de poten van teakhout zijn. Teakhout is duurzaam hout dat bestand is tegen vochtige omstandigheden. Hierdoor zal je hoek loungeset van rotan nooit via de grond aangetast worden door vocht. De set bestaat verder uit een prachtige lounge fauteuil en lounge tafel. Met de Nissah XL hoek loungeset rotan kun je jaren vooruit. 

Nissah modulair hoek loungeset rotan


Klik op de afbeelding voor meer informatie over de Nissah Modulair hoek loungeset

Wil je alle vrijheid om je hoek loungeset van rotan zelf in te delen? Kies dan voor de Nissah modulair hoek loungeset van rotan. Alle onderdelen van deze hoek loungeset van rotan zijn modulair, zodat je een rotan loungeset kunt creëren volgens jouw wensen. Daarbij wordt niet ingeleverd op de kwaliteit van de hoek loungeset van rotan, want het frame bestaat uit duurzaam hardhout. Als losse module wordt ook een voetenbankje meegeleverd en liggen er op deze modulaire hoek loungeset van rotan polyester kussens. Dit heeft als voordeel dat de kussen afgeritst kunnen worden, waarna je ze kunt wassen.

Sabuga 7-delige hoek loungeset


Klik op de afbeelding voor meer informatie over de Nissah Modulair hoek loungeset

De Sabuga 7-delige hoek loungeset van rotan is een heerlijke grote rotan hoek loungeset waarmee je je terras zeker vol krijgt. De hoekbank biedt plaats aan maar liefst 7 personen en deze hoek loungeset van rotan wordt ook nog eens uitgebreid met een comfortabele rotan fauteuil, bijpassende voetenbank en een tafel. Zoals alle rotan hoek loungesets van Sabuga, bestaat de set geheel uit Indonesisch rotan. Hiermee is de kwaliteit en duurzaamheid van deze loungeset gegarandeerd.

Otava hoek loungeset rotan


Klik op de afbeelding voor meer informatie over de Otava hoek loungeset

Sumatra hoek loungeset


Klik op de afbeelding voor meer informatie over de Sumatra hoek loungeset

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
4zitsbank Previous post Hoe een 4 zitsbank in jouw voordeel kan werken!
Kleine slaapkamer Next post Tips voor het inrichten van een kleine slaapkamer