Read Time:2 Minute, 11 Second

Het is een grote en waardevolle investering: het kopen van een schilderij. Of je nu gaat voor moderne of klassieke kunst. Een kleurrijk of een zwart-wit model. Een groot of een klein schilderij. De keus is natuurlijk helemaal aan jou. Maar dat is nog niet alles. Heb je er weleens over nagedacht op welke manier je het schilderij ophangt?

Kies naast de plek ook de juiste manier van ophangen

Het schilderij is natuurlijk een bijzonder item in je interieur. Het liefst wil je daar de aandacht op richten. Het is iets waar je trots op bent, wat je met veel zorg hebt uitgekozen. Zo kun je het kunstwerk op een opvallende plek plaatsen. Denk aan een centraal punt in de woonkamer, bijvoorbeeld boven de bank. Ook stijlvol: boven de eettafel, mits deze tegen een muur geplaatst is.

Natuurlijk is de plaatsing van het schilderij heel belangrijk. Met een zorgvuldig uitgekozen plek maak je het schilderij ten slotte perfect passend bij het interieur. Er is echter meer om over na te denken. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om het schilderij met een bijzonder systeem op te hangen. Een simpele spijker in de muur is daarbij passé!

Licht je schilderij uit

Met het ophangsysteem genaamd Combi Rail Pro Light van Artiteq geef je de kunst aan je wand een echt bijzondere touch. Met deze installatie kun je je schilderij uitlichten, door het spotje wat verwerkt is in het ophangsysteem. Daarmee zet je het kunstwerk dus letterlijk in de spotlights!

Geschikt voor ieder soort wandkunst

Of het nu gaat om een schilderij, canvas, foto of poster: het past allemaal in de Combi Rail Pro Light. De onderdelen van de draagconstructie zijn verplaatsbaar. Daarmee wordt het mogelijk om kunstwerken van verschillende formaten in het systeem te plaatsen. Je hoeft je niet te houden aan bepaalde afmetingen bij het schilderij ophangen; de installatie van Artiteq past zich aan jouw schilderij aan.

Een stijlvolle en moderne vormgeving

Niet alleen je schilderij komt prachtig uit dankzij de spot, ook het systeem heeft een erg fraai design.  De verlichting is op een geraffineerde manier verwerkt in het systeem. Er is gekozen voor een neutrale en moderne vormgeving met een basic kleur. De installatie sluit daarom goed aan op de muur en valt nauwelijks op. En dat is natuurlijk helemaal de bedoeling: zo gaat alle aandacht naar het schilderij.

Laat je schilderij shinen

Met de Combi Rail Pro Light geef je de muurkunst in jouw interieur een ware nieuwe look. Je hangt je schilderij niet langer alleen op, maar licht het ook uit. Dit laat het kunstwerk in jouw woning pas echt shinen!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 8 x mooie hanglampen van Davidi Design
Next post Wereldkaarten in het interieur