Read Time:1 Minute, 33 Second

Zoek je iets stijlvols en tegelijkertijd duurzaams voor in je tuin? Kijk dan eens naar prachtige houten stoelen en tafels waar je lekker aan kunt zitten. De mogelijkheden en keuzes zijn groot, waar ga jij voor?

Mooie, originele designs

Een mooie tuin maak je natuurlijk compleet door een prachtige tuinmeubelset te plaatsen. Wat dacht je bijvoorbeeld van authentieke houten tuinstoelen met een bijpassende tafel? Je krijgt op deze manier een mooie landelijke uitstraling. Je kunt daarbij kiezen voor strak afgewerkte meubels of juist voor een onafgewerkte look. Dat laatste is iets wat op dit moment ook erg populair is. Let hierbij wel op dat je te maken kunt krijgen met splinters.

Sterk en robuust

Niet alleen is een set van houten tuinstoelen, tafel en toebehoren erg stoer, maar ook nog eens erg duurzaam. Dit is uiteraard belangrijk met regenachtig en ander onstuimig weer. Maar ook voor intensief gebruik door diverse personen. Hierdoor kan je jaren genieten van jouw set in de tuin.

Onderhoud

Natuurlijk hebben deze meubelsets ook onderhoud nodig. Wees ervan bewust dat onbewerkt hout sneller vlekken kan opnemen. Om vlekken te voorkomen en de staat van je meubels goed te houden, zorg je er eenmaal per jaar voor dat je deze voorziet van een speciale beits. Zo kan je de meubels zonder zorgen in de tuin laten staan. Met een beschermhoes en bijvoorbeeld placemats kan je de meubels ook extra bescherming bieden.

Leuke accessoires bij je tuinset

Bij de tuinmeubelen kun je accessoires plaatsen om zo een extra gezellige sfeer uit te stralen. Voor houten meubelen kan je diverse mooie accessoires vinden in tuincentra en goedkopere winkels. Denk aan leuke verlichting die je op de tafel plaatst, eventueel aangevuld met kaarsen en leuke plantjes. Maar je kunt natuurlijk ook een gezellig vuurkorf plaatsen voor een echt rustieke uitstraling. En uiteraard een barbecue voor de gezellige avonden.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
comfortabele Scandinavische krukjes en poefs Previous post Mooie Scandinavische poefs en krukjes, zowel functioneel als comfortabel.
Design servies Next post Geglazuurd design servies, genieten begint aan tafel.