Read Time:2 Minute, 42 Second

Zelfs wanneer je claimt niks te geven om status of aanzien, doe je alsnog je stinkende best om de gevel van je woning er aantrekkelijk uit te laten zien.

Dat geldt ook voor de directe omgeving ervan. Van je oprit tot de deurbel wil je dat bezoekers onder de indruk zijn en in ieder geval een gevoel hebben dat ze bij jou zijn aanbeland. Bij iemand met een gevoel voor stijl en die een woning betrekt die qua uiterlijk bij zijn of haar persoonlijkheid past. DIt is nog een hele klus, dat beseffen wij ook. Misschien heb jij je woning wel op het uiterlijk ervan uitgekozen, omdat die al zo goed bij jouw esthetische normen en waarden aansluit. Hartstikke mooi! Maar hoe kun je nou de presentatie van je stulpje aan de buitenkant nog verder verbeteren?

Likje verf

Er is niks mis mee om jouw huis de kleur te geven die je wilt. Althans, in theorie: de praktijk wil je nog wel eens vertellen dat de gemeente bepaalde regels heeft opgesteld die je beletten bepaalde kleuren te kiezen. Ga dit dan ook grondig na voordat je een heleboel tijd en geld besteedt aan een project dat je vervolgens zo snel mogelijk moet opdoeken. Da’s toch zonde?

Tuin

Heb jij een voortuin waar je trots op wilt zijn? Dan zorg je ervoor dat je dat ook bent, verdorie! Hoe je die aanlegt is helemaal aan jou. Misschien een grindpad of heb je liever tegels? En heb je al aan borders gedacht? Die maken het pad naar je deur toe extra mooi en aantrekkelijk. Werk met complementerende kleuren en materialen of kijk juist wat contrasten voor je kunnen doen. Alles is mogelijk!

Terras

Wederom, wanneer je een voortuin hebt waar je graag wilt zitten, heb je daar natuurlijk graag een terras bij. Hiermee maak je het jezelf mogelijk om je gasten uitgebreid te begroeten vanuit een luie stoel! Zorg er niet alleen voor dat deze fraaie zitplek aangenaam is ingericht maar ook dat je de juiste ondergrond hebt. Dit kan een tegeloppervlak zijn, maar ook een houten vlonder. Die laatste is heel gemakkelijk in onderhoud. Leg je er een worteldoek onder, dan heb je bovendien geen last van onkruid dat tussen de planken door groeit!

Voordeur

We gaan er wel eventjes vanuit dat je woning die al heeft. Maar misschien kan die ook wel een likje verf gebruiken of zelfs geheel vervangen worden voor dat perfecte plaatje! In plaats van hout kunnen we je van harte aanbevelen voor kunststof te kiezen. Deze deuren worden duurzaam gefabriceerd en blijven dus lang mooi. Goed voor het milieu én voor jou! Wat wil je nou nog meer? Ze zijn verkrijgbaar in iedere kleur en uitvoering.

Deurmat

Geintje zeker? Nee hoor! Je deurmat kan tekenend zijn. Natuurlijk heeft die een functie, maar waarom zou de boodschap of opdruk waarmee die versierd is er niet heel aantrekkelijk uitzien en helemaal bij je passen? Van ‘pas op voor de hond’ tot ‘van harte welkom’ tot welke andere grappige tekst je ook maar kunt verzinnen. Bovendien kan je deurmat ook een afbeelding bevatten, of zelfs de vorm van hetgeen het uit moet beelden. Wat past bij jou en bij je woning? Daar weet alleen jij het antwoord op.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Het paradijs op aarde ligt in jouw tuin Previous post Het paradijs op aarde ligt in jouw tuin!
sfeervolle tuin Next post Hoe zorg je voor een sfeervolle tuin?