Read Time:2 Minute, 6 Second

Ben je bezig met het inrichten van je nieuwe keuken en heb je moeite met de laatste loodjes? Dan komt deze blog als geroepen. We vertellen je namelijk alles over welke keukenvoorzieningen een ‘must’ zijn in jouw nieuwe keuken. Zo zorg je dat jouw keuken volledig meegaat met de laatste keukentrends. Al nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Kokend water kraan

Een normale waterkraan zit vaak standaard geïnstalleerd in iedere keuken. Toch kiezen tegenwoordig veel mensen ervoor om af te stappen van een normale waterkraan en over te stappen naar een bijvoorbeeld een kokend water kraan of mengkraan. Een Quooker waterkraan voorziet je hier in je behoefte. Het fijne van zo’n Quooker kraan is dat je binnen enkele seconden een gewenste hoeveelheid kokend water tapt voor bijvoorbeeld het eten. Bovendien is een kokend water kraan makkelijk te plaatsen en bespaart het tijd.

Inbouw koffiemachine

Is het bakje koffie iedere ochtend voordat je naar je werk gaat het belangrijkste moment van de dag? Dan past een inbouw koffiemachine echt volledig bij jou. Het voordeel van zo’n koffiemachine is dat je met één druk op de knop je favoriete kopje koffie klaar maakt. Dit zorgt voor een tijdsbesparing, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere taken. Daarnaast geeft een inbouw koffiemachine een luxe uitstraling aan je keuken en kan het een echte blikvanger zijn.

Wijnkoelkast

Wanneer je een wijnliefhebber bent, gaat je hart vast sneller kloppen van een wijnkoelkast in je keuken. Helemaal als je geen kelder hebt, is een wijnkoelkast de ideale oplossing. Zo’n koelkast zorgt ervoor dat je volledig wordt ontzorgd wat betreft het instellen van de juist wijntemperatuur. Daarbij zijn wijnkoelkasten relatief eenvoudig te installeren in iedere keuken en met de keuze voor het juiste design sluiten ze vaak ook volledig aan bij de stijl van jouw keuken.

Combimagnetron

Wanneer je regelmatig maaltijden op moeten warmen en ruimte wil besparen in je nieuwe keuken, is een combimagnetron de oplossing. Een combimagnetron is eigenlijk een magnetron en een oven in één. Deze oven beschikt namelijk ook over een aantal ovenstanden, zoals een grill-  en hete lucht stand. Het grootste voordeel van zo’n combimagnetron is dat het plek bespaart voor andere voorzieningen in je keuken en het is ook nog eens goedkoper.

Het afronden van je nieuwe keuken is geen makkelijke opgave. Efficiënte voorzieningen van een kokend waterkraan tot een combimagnetron zijn leuke toevoegingen aan je keuken, die zeker het overwegingen waard zijn. Succes met de verdere inrichting van je keuken,

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
teakhouten meubels Previous post Zo kun je ook in de winter van je tuin genieten
Wat zijn de voordelen van een aroma diffuser Next post Wat zijn de voordelen van een aroma diffuser?