Read Time:2 Minute, 3 Second

De dagen worden korter, het wordt kouder buiten en dus zitten we weer lekker veel binnen. In deze periode maak je het gezellig in huis en wil je het graag behaaglijk warm hebben. Dat bereik je in je interieur door het gebruik van wollen producten. In je woonkamer maar ook in je slaapkamer. Wij geven je de warmste tips voor dit koude seizoen.

plaid grijs lamswol KlippanEen wollen plaid op je bank

Zolang je druk bezig bent krijg je het niet snel koud. Maar zit je lekker op de bank, een boek te lezen of je favoriete serie te kijken, dan kun je het toch snel wat kil krijgen. Om dan meteen de verwarming een graadje hoger te zetten is natuurlijk een optie, maar er is een meer duurzame oplossing. Schaf een mooie wollen plaid aan. Deze trek je heerlijk over je heen en je hebt het snel behaaglijk warm. Zo’n wollen plaid voelt ook lekker knus aan wat het gevoel van warmte versterkt. En gebruik je ‘m niet, dan is het nog steeds een mooie blikvanger op je bank die door zijn wollen uiterlijk die warmte uitstraalt. Drapeer ‘m dan netjes over de leuning van je bank. Wollen plaids zijn er in verschillende soorten wol en kunnen verschillend van dikte zijn. Daarnaast is wol een materiaal van hoge kwaliteit.

sprei zwart off-black House in Style linnen Ookinhetpaars

Warme materialen voor gebruik in je slaapkamer

Je slaapkamer lekker koel en jij duikt diep weg onder je warme dekbed, heerlijk. In de winter hebben we meer slaap nodig dan in de zomer. Dit komt door de verhouding tussen de hoeveelheid licht en donker die in de winter anders is dan in de zomer. Dus dan kun je er maar beter voor zorgen dat je goed slaapt. Dit doe je door een comfortabel bed met beddengoed van natuurlijke materialen. Ook moet je er voor zorgen dat je het zeker niet te koud hebt. Meestal is een dekbed voldoende om je goed warm te houden,, zeker als je een wintervariant hebt. Is het echt koud ‘s nachts, kies er dan voor om een extra laagje over je dekbed te doen. Een fijne wollen deken of een katoenen sprei zorgt voor net wat meer warmte en comfort. Daarnaast is het voordeel van een sprei dat je ‘m het hele jaar door kunt gebruiken. Een bed opgemaakt met een sprei ziet er netjes en verzorgd uit. Je krijgt er een hotel uitstraling mee. Een mooie luxe aandoende slaapkamer waar je fijn slaapt en uitgerust wakker wordt.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Tips voor het kopen van een halfhoogslaper
Next post Meer woongemak met trendy gietvloeren