Read Time:2 Minute, 8 Second

Een bubbelbad in huis nemen, wordt wel een gezien als een overbodige luxe. Maar is dat ook zo? Veel mensen hebben wel een bad in hun badkamer, dus of het verschil maakt dat jouw bad gaatjes heeft waarmee je bubbels kunt creëren? Het zal waarschijnlijk onderdeel van zijn van de typische Nederlandse terughoudendheid. En zeg nu zelf, het is toch ook zeer ontspannend om in een bubbelbad te liggen. Daarnaast doen de prijzen van menig bubbelbad niet meer onder voor een normaal nieuw bad. Vooral niet als je de prijzen ziet van Megadumptiel bubbelbaden, waar je met grote korting, online een fraai bubbelbad kunt aanschaffen. Enkele redenen waarom je nu juist wel een bubbelbad in huis moet hebben:

Gezondheid

Een bubbelbad is goed om tal van gezondheidsklachten tegen te gaan. Mensen met chronische gewrichts- en spierklachten kunnen veel baat hebben wij een bubbelbad. De bubbels het het warme water zullen spieren en gewrichten veel soepeler maken en pijnklachten doen verminderen. Door de hitte van het water zal je hartslag versnellen. Dit is goed voor de bloeddoorstroming. Mensen met hoge cholesterol of aderverstoppingen kunnen zich na een half uurtje in een bubbelbad veel beter voelen. Ook als je slaapproblemen hebt zul je in een bubbelbad tot rust en ontspanning komen, wat een goede nachtrust garandeert. Het is zelfs zo dat je cellulitis kunt verminderen door dagelijks een half uurtje in je bubbelbad te gaan zitten en je kunt er zelfs van afvallen.

Ter ontspanning

De hoofdreden dat mensen een bubbelbad in huis nemen is toch wel de ontspannende werking ervan. Vooral na een drukke en stressvolle dag is er niets zo lekker om ‘s avonds even het bubbelbad in te kruipen. Je kunt je dan optimaal ontspannen en je raakt volledig van je stress af. Vooral als je ook nog een bubbelbad hebt met speciale hydrojets. Dit zijn speciale sproeikoppen met een massagefunctie. Als je gewend bent om regelmatig een welness te bezoeken, kan een bubbelbad je veel geld besparen. Je kunt namelijk in een bubbelbad net zoveel ontspannen als in een welness, alleen hoef je geen entree te betalen en je bad met niemand te delen.

Waardevermeerdering huis

Bij verkoop van je woning is de badkamer één van de belangrijkste ruimtes in huis. Kopers stellen tegenwoordig zeer hoge eisen aan de badkamer. Een mooi ingerichte badkamer kan dus de waarde van je woning verhogen. En aangezien een bubbelbad nog steeds al een luxe wordt gezien, zal ook je bubbelbad ervoor zorgen dat je badkamer als aantrekkelijk gezien worden en daarmee ook de waarde van je woning verhogen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post De voordelen van een epoxy gietvloer voor in je woonkamer
Next post Tips voor het kiezen van het juiste behang