Read Time:2 Minute, 12 Second

Er zijn talloze accessoires verkrijgbaar waarmee jij je huis kunt opfleuren, maar heb je al eens aan stickers gedacht? Deze items zijn niet alleen leuk om mee te knutselen, maar kunnen je woning ook net wat meer speelsheid en levendigheid geven. Daarnaast kan je stickers vaak op een erg praktische manier inzetten. Of je ze nu zelf maakt of kant en klaar bij een interieurwinkel koopt: met stickers fleur je je hele woning op.

Stijlvolle muurversieringen

Misschien ben je wel bekend met de stijlvolle muurstickers die tegenwoordig steeds vaker in woningen gebruikt worden. Deze stickers geven je de mogelijkheid om een muur op een snelle en eenvoudige manier te transformeren. Je hoeft niet aan de slag te gaan met verfkwasten, want een sticker plak je er gewoon binnen een paar minuten op. Zo kan je bijvoorbeeld een eenvoudige accentmuur creëren die een ruimte net wat levendiger maakt. Is je slaapkamer iets te leeg en niet gezellig genoeg? Zoek dan een passende muursticker uit die je boven je bed plakt. Je kunt ook de kinderkamers een kleine transformatie geven met speelse exemplaren. Zo kan je kleine figuurtjes op de plinten plakken of een vrolijke quote uitzoeken die perfect is voor de kleintjes.

Je woning ordenen

Je kunt stickers op een decoratieve manier gebruiken, maar het is ook leuk om je woning net wat meer ordening te geven met deze items. Heb je voorraadkasten in de keuken waar alles door elkaar staat? Je kunt het geheel wat rustiger en stijlvoller maken door al je droge etenswaren in grote glazen potten te stoppen. Met je eigen stickers kan je iedere pot labelen en zo altijd het overzicht bewaren. Je kunt dezelfde techniek gebruiken voor je gereedschap, keukenaccessoires, kleding en ieder ander onderdeel van je huis waar iets meer organisatie gewenst is. Door allemaal dezelfde containers en stickers aan te schaffen, zien je georganiseerde kasten er meteen mooier uit.

De juiste stickers

Het is natuurlijk leuk om te weten wat je allemaal met stickers kunt doen, maar hoe vind je de juiste stickers voor jouw interieur? Er zijn een aantal simpele regels waar je je aan vast kunt houden. Is je interieur landelijk? Zoek dan dromerige stickers uit met veel soepele vormen en een asymmetrische look. Voor moderne huizen zijn geometrische vormen en strakke letters juist beter. Laat je je vaak door de Scandinavische stijl inspireren? Dan is het leuk om met lichte stickers te spelen in neutrale kleuren zoals bruin, wit of grijs. Het is mogelijk om prachtige stickers in een winkel te kopen, maar je kunt online bij webshops ook eigen stickers drukken. Zo bepaal je zelf de look van ieder exemplaar.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Vijf tips voor een stijlvol Scandinavisch interieur.
Next post Een warme sfeer met de juiste raamdecoratie