Read Time:2 Minute, 27 Second

Wellness is een steeds belangrijker en populairder woord op het gebied van interieur. Je huis is de plek waar je volledig tot rust kunt komen en kunt genieten van ultieme ontspanning. Het is dus niet gek dat een eigen spa in huis steeds vaker voorkomt. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar een hot tub in de tuin is al een goede manier om te beginnen aan je nieuwe wellnesscentrum in je eigen woning. Hier kan je samen met je vrienden en familie genieten van gezellige avonden in het warme water, zelfs wanneer het buiten ijskoud is.

Een stijlvolle keuze

Scandinavisch wonen is een trend die alleen maar lijkt te groeien. Veel interieurs zijn volledig gebaseerd op de sfeervolle stijl die in landen zoals Noorwegen en Zweden gebruikelijk is. Hierbij staan natuurlijke elementen centraal. Ook het maken van duurzame keuzes is belangrijk en ruimtes zijn over het algemeen ontzettend licht en open. Dat betekent dat de trend ook uitstekend te verwerken is in je eigen achtertuin. Hier draait alles om de natuur en kun je genieten van de vrije buitenlucht om je heen. Wat past er nog beter bij een Scandinavische tuin dan een eigen hottub? De Scandinaviërs doen er alles aan om de kou te verdrijven en brengen daarom veel tijd door in de sauna of in een van de natuurlijke warmwaterbronnen die in die regio te vinden zijn. In je eigen tuin heb je die natuurlijke luxe niet, maar je kunt hem wel in huis halen door een hot tub te installeren in je tuin.

hottub

Waarom de hot tub?

Er zijn verschillende wellness items die je kunt aanschaffen voor in huis zoals een bubbelbad of een sauna, dus waarom zou je voor de hottub kiezen? Het grote voordeel aan deze luxe baden is dat ze weinig ruimte innemen. Je kunt er namelijk voor kiezen om het bad in te laten graven in je tuin. Zo heb je een ingebouwde plek waar je in het hete water kunt ontspannen. In vergelijking met een sauna is een hottub bovendien de beste keuze om van je eigen tuin te kunnen genieten. Je ligt in een warm bad en bent omringd door de rustgevende aanblik van je eigen tuin. Zelfs wanneer de temperaturen afnemen kun jij genieten van je eigen stille plekje.

De aankleding

Er zijn verschillende manieren om je hot tub mooi in de rest van je tuin op te laten gaan. Dit is het makkelijkste wanneer je kiest voor een exemplaar met een houten behuizing. Het materiaal gaat bijna vanzelf over in de natuur om je heen. Je kunt je hottub ook een prominente plek in je tuin geven. Dit kun je bereiken door een speciale veranda te bouwen in een knus hoekje van je tuin. De houten veranda is de perfecte plek om je persoonlijke spa op neer te zetten. Zet de veranda vol met mooie planten en je behoudt de natuurlijke charme van je tuin.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Help, mijn woning is verkocht!
Next post Toe aan een nieuwe kapstok?