Read Time:7 Minute, 51 Second

Stijlvol genieten in tuinmeubelen van  Apple Bee

Het Nederlandse Apple Bee startte in 1998 met het produceren van stijlvolle tuinmeubelen met een hoogwaardige kwaliteit. Op die manier wil Apple Bee je zo lang mogelijk laten genieten van je tuinmeubelen en van je tuin. Dat kadert perfect in onze gewijzigde visie op het buitenleven. We verblijven namelijk steeds lager in onze tuin. Zeker niet om erin te werken maar vooral om er zo lang en zoveel mogelijk in te genieten. Zo zien we onze tuin steeds vaker als een verlengstuk van onze woon- en leefomgeving. Met zijn eigen ontwerpers weten ze bij Apple Bee individuele wensen in verrassend en exclusieve ontwerpen te om te zetten. Daardoor zijn Apple Bee tuinmeubels uniek. Heb je tuinmeubels van Apple Bee in je tuin? Dan zul je die nergens anders aantreffen. Al deze ontwerpen worden door Sako Wijnma als oprichter en eigenaar van Apple Bee bedacht en ontwikkelt. Apple Bee tuinmeubels zijn exclusief en dus uniek, en daar mag Nederland echt trots op zijn. Zelfs een Apple Bee loungestoel ziet er anders uit dan al zijn soortgenoten.

Apple Bee tuinmeubel geschikt voor grote én kleine tuinen

Apple Bee tuinmeubels zijn geschikt voor alle tuinen, dus ook voor kleinere. Apple Bee tuinsets stel je gewoonweg zélf samen, zodat je altijd stijlvol kunt genieten van je tuin en van het deugddoende buitenleven, alleen of met je gezin, met je familie of met je vrienden. Apple Bee tuinmeubelen bestaan uitsluitend uit losse onderdelen waardoor je nergens anders een groter tuinassortiment aantreft. Bij deze Nederlandse ontwerper en producent van tuinmeubelen kun je naast tuinmeubelen ook terecht voor Apple Bee tuinsets, Apple Bee loungesets en alle onderdelen zoals een Apple Bee loungebank, een aparte Apple Bee loungestoel en zelfs een Apple Bee loungebed. Mooi toch? Zo vind je alles wat je nodig hebt voor stijlvolle tuinmeubelen onder een dak. Met een combinatie van een overdekte zithoek en Apple Bee tuinmeubelen geniet je van je tuin in alle seizoenen, dus ook in de winter. Een Apple Bee tuinmeubel gebruik je zorgeloos en in alle seizoenen. En wil je bijvoorbeeld alleen maar een Apple Bee loungestoel? Ook dat is mogelijk.

Unieke tuinmeubelen van Apple Bee ook van  hoogwaardige kwaliteit

Tuinmeubelen van Apple Bee zijn niet alleen exclusief maar even goed van de hoogste kwaliteit, tot in het kleinste detail. Moeten je tuinmeubelen of loungesets niet alleen uniek meer ook trendy zijn? Ook dan ben je bij Apple Bee aan het juiste adres. De ontwerpers van dit Nederlandse merk van tuinmeubelen hebben ook oog voor maximaal zitcomfort. De mogelijkheden bij Apple Bee zijn zo uitgebreid dat iedereen er zijn of haar gading wel vindt. Zelfs de kussens voldoen aan de strengste normen van Apple Bee. Ze zijn vervaardigd uit hoogstaande materialen die het vocht gewoon doorlaten. De kussens van Apple Bee zijn zo weer droog zodat je ze jaar in jaar uit makkelijk en comfortabel kunt gebruiken in alle weersomstandigheden. Tuinmeubels van Apple Bee laten je maximaal genieten van je mooi aangelegde tuin.

Apple Bee tuinmeubelen en loungesets uit hoogwaardig teakhout

Het zal dan ook niemand verbazen dat voor Apple Bee tuinmeubelen en even goed voor Apple Bee loungesets en Apple Bee tuinsets voor de beste materialen zoals duurzaam teakhout, hoogwaardig aluminium en met de hand geweven vlechtwerk wordt gekozen. Ook Apple Bee loungesets met vlechtwerk en aluminium worden hier in eigen land gemaakt. Voor tuinmeubelen uit waardevol teakhout wordt nauw samengewerkt met gespecialiseerde buitenlandse bedrijven. Op die manier kan Apple Bie voor al zijn unieke ontwerpen de hoogste kwaliteit voor alle gebruikte materialen blijven waarborgen. En ook op het innovatieve vlak scoren ze met hun Bee Wett- technologie erg hoog. Die zorgt ervoor dat hun schuimkussens geen druppel vocht opnemen. Tuinmeubels van Apple Bee weerstaan aan alle weersomstandigheden.

Een Apple Bee tuinmeubel is maximaal combineerbaar

Apple Bee heeft een uitgebreid aanbod aan tuinmeubelen. Zo zijn er vele modellen en uitvoeringen van Apple Bee loungesets. Zo is elk Apple Bee tuinmeubel ook modulair. Dat betekent dat je zelf kiest hoe je tuinmeubelen er zullen uitzien. Een extra module is zo geregeld. Je kiest uit Apple Bee loungesets uit teakhout, maar even goed uit gevlochten kunststof loungesets. Een Apple Bee tuintafel is vooral vervaardigd uit teak en uitstekend combineerbaar met een Apple Bee tuinstoel. Alle tuinmeubelen zijn trouwens goed met elkaar te combineren, niet alleen Apple Bee tuintafels met tuinstoelen. Zo kun je er zelfs voor kiezen om Apple Bee tuinmeubels te combineren met exemplaren van andere exclusieve merken. Zo heb je met tuinmeubels van Apple Bee oneindig veel mogelijkheden.

Apple Bee tuinmeubels uit teakhout dragen dubbel keurmerk

Alle tuinmeubelen van Apple Bee dragen een FSC en een SVLK- keurmerk. Het SVLK- certificaat kwam tot stand tussen Europa en Indonesië en dit op aangeven van Green Peace en Friends of the Earth. Door het ondertekenen van deze SVLK-legaliteitsverklaring verklaart de leverancier dat zijn hout legaal werd  ingekocht. Het certificaat bewijst ook dat de leverancier van deze tuinmeubelen mee helpt aan een duurzaam bosbeheer. Zonder het SVLK- keurmerk kunnen geen teakhouten tuinmeubels geïmporteerd worden. Door het aanschaffen van tuinmeubelen met dit keurmerk dragen alle betrokkenen hun steentje aan de wereldwijde bescherming van onze bossen en wordt milieuvriendelijk en economisch verantwoord bosbeheer extra gestimuleerd. Tuinmeubels van Apple Bee zijn dus ook milieuvriendelijk.

Apple Bee tuinsets zijn duurzaam en hebben een lange levensduur

Tuinmeubelen met dit keurmerk zijn niet alleen duurzaam, maar hebben ook een lange levensduur. Alle Apple Bee tuinmeubelen van teakhout dragen ook een beschermende protector in de speciaal ontwikkelde Apple Bee kleur. Wanneer je tuinmeubelen met deze beschermlaag buiten zet zullen ze mooi vergrijzen. Wil je dit niet? Dan kun je bij Apple Bee deze protector kopen en je tuinmeubelen ermee behandelen. Tuinmeubelen van Apple Bee zijn zo niet alleen goed voor moeder aarde maar tegelijk ook voor je portemonnee.

Bee Wett- tuinkussens van Apple Bee

Alle Apple Bee tuinmeubelen, een Apple Bee tuinstoel als een Apple Bee loungebed uit teakhout worden geleverd met Bee Wett kussens. Deze speciaal door Apple Bee ontworpen tuinkussens zijn weerbestendig. Dat betekent dat je ze constant buiten kunt laten liggen. De makkelijk afneembare hoezen worden uitsluitend vervaardigt van hoogwaardige en waterafstotende materialen. Daarnaast zijn ze ook bestand tegen de schadelijke Uv- stralen van de zon. Ze nemen ook geen vocht op waardoor ze razendsnel drogen. Het materiaal is aan de onderzijde open. Dat zorgt ervoor dat zowel vocht als vuil  het kussen snel verlaten. Het materiaal van deze kussens is ook bestand tegen rot en schimmels, is Uv-bestendig, vochtwerend, zacht en comfortabel. Met een aangepast onderhoud hebben deze kussens een opvallend lange levensduur. Met zo een aangepast onderhoud:

  • Borstel onmiddellijk alle vuil van je kussens. Op die manier voorkom je dat het tot in de weefsels van de stof doordringt. Zorg er ook voor dat alle schadelijke vloeistoffen onmiddellijk uit je tuinmeubelkussens verwijdert worden
  • Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen
  • Deze hoezen zijn zowel met de hand als machinewasbaar en dit in een aangepast fijnwas programma op maximaal 30 graden
  • Ze mogen niet in de centrifuge of de droger en mogen ook niet gestreken worden
  • Spoel kussenhoezen altijd grondig na
  • Voeg aan je spoelwater een beschermend product waardoor de coatinglaag zowel water- als vuilafstotend blijft
  • Trek na het spoelen de hoes zo nat mogelijk weer om het schuim van het kussen. De oorspronkelijk rek in de stof zorgt ervoor dat deze weer mooi strak om de vulling zal zitten.

Onderhoud tuinmeubelkussens in de winter

Bee Wett tuinmeubelkussens van Apple Bee kun je dag in dag uit buiten laten liggen, dus ook in de winter. Toch wordt aangeraden om ze bij slecht weer of als je je tuinmeubelen of loungeset binnen haalt ze niet buiten achter te laten te halen. Als dit mogelijk is haal je ook je kussens binnen als dat nodig is. Zo blijven ze nog langer mooi en heb je minder schoonmaakwerk in het voorjaar. Gebruik zeker geen hogedrukreiniger voor het reinigen van de kussens. Dat is erg schadelijk voor de vezels van het materiaal. Besloot je om je tuinmeubelkussens toch constant buiten te laten? Bescherm ze dan met een beschermhoes uit een goed materiaal. Zorg er ook voor dat de hoes altijd goed wordt vastgeknoopt. Laat de kussens eerst volledig drogen voor ze onder de hoes gaan. Kies voor beschermhoezen van goede kwaliteit. Die maken een goede luchtventilatie mogelijk waardoor de ontwikkeling van schadelijke schimmels geen enkele kans krijgt. Met een regelmatig en aangepast onderhoud is Apple Bee zo zeker van de kwaliteit van zijn tuinmeubelen en loungesets dat ze je zelfs drie jaar garantie verlenen.

Apple Bee loungecombinaties

Met Apple Bee loungesets haal je alle voordelen van de tuinmeubelen in huis. Apple Bee loungesets staan beeldig in een mooi aangelegde tuin of op een balkon, onder een overkapping of in een veranda. Apple Bee loungesets laten je comfortabel relaxen en maximaal genieten van het deugddoende buitenleven in je eigen tuin. Kies voor een aangepaste Apple Bee loungebank en je loungeset is compleet. Een Apple Bee loungebank heb je in meerdere materialen en uitvoeringen. Een trendy Apple Bee loungebank maken uiteraard ook deel uit van de collectie. En uiteraard is zijn ook een Apple Bee loungestoel of een heerlijk Apple Bee loungebed onmisbaar voor maximaal tuingenot. Op een Apple Bee loungebed is het zelfs heerlijk slapen. Kortom, tuinmeubelen van Apple Bee? Je kunt er niet naast kijken.

Iets interessants gezien? Klik op de afbeeldingen, dan wordt je direct doorverwezen naar het desbetreffende Apple Bee tuinmeubel.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
mooie kleurencombinaties woonkamer Previous post 5x mooie kleurcombinaties woonkamer
Next post Op zoek naar een mooie gele design fauteuil?