Read Time:2 Minute, 39 Second

Ben je al een tijdje aan het nadenken om je tuin eens even flink onder handen te nemen? Misschien wel een mooi plekje maken om een tuintafel neer te zetten, of zelfs een paar fruitbomen? Heel mooi, maar ook heel veel werk. Dan is het best handig als je de hulp in kunt schakelen van een paar experts. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook heel veel handige apps voor je iPhone beschikbaar die je kunt gebruiken om een compleet en uitgebreid plan te maken en om je te laten inspireren. Wij laten je in deze blog zien welke apps hier het meest geschikte voor zijn.

iScape

Heb je een idee voor je tuin in je hoofd, maar vind je het moeilijk om deze precies uit te tekenen? Dan kan de app van iScape een uitkomst wezen. Het enige wat je hoeft te doen is een foto te maken van je tuin, waarna je je daarna naar hartenlust kunt uitleven door struiken, bomen, fonteinen etc.  in je ‘virtuele’ tuin te plaatsen. Zo kun je heel makkelijk en snel een ideale tuin visualiseren, zonder dat je gefrustreerd raakt over je gebrek aan tekentalent.

MijnTuin

De app van het gelijknamige internetplatform, is perfect voor het opdoen van inspiratie voor inrichting van je tuin. Met een grote, actieve gemeenschap van tuinliefhebbers kun je in deze app veel informatie vinden over het zaaien, planten en onderhouden van een tuin. Zo kun je zien wanneer de beste tijd is om te snoeien, en wanneer je de planten moet bemesten. Daarnaast zie je ook per plant wat de beste groeihoogte is, en hoeveel water je een plant moet geven.

Yard & Garden Design Ideas

In de app van Yard & Garden Design Ideas worden dagelijks foto’s geüpload van gebruikers die hun prachtig aangelegde tuinen willen delen met andere gebruikers. In de app kun je heel makkelijk navigeren tussen verschillende tuinen, en kun je ook een tuin zoeken door middel van verschillende zoektermen. Als je eenmaal een tuin hebt gevonden die je de moeite waard vindt, kun je deze foto’s heel makkelijk opslaan op je iPhone.

Gazonwijzer

Wil je een mooi gazon aanleggen, maar weet je niet zo goed hoe je deze moet onderhouden? Met de app Gazonwijzer kun je zien hoe je je gazon het beste kunt bemesten, en hoe je kale plekken kunt voorkomen. De app toont de beste aanpak voor verschillende grassoorten en voor verschillende seizoenen. Daarnaast krijg je ook een melding van de app als het weer tijd is om te strooien. Zo zorg je ervoor dat je altijd een prachtig, verzorgde grasmat hebt liggen.

terello

iPhone laten vallen tijdens het aanleggen van je nieuwe gezon?

Na het downloaden van bovenstaande apps, ben je wellicht gelijk aan de slag met het planten van je nieuwe droomtuin. Toch kan het zomaar gebeuren dat je iPhone opeens uit je zak valt tijdens het aanleggen van je nieuwe gazonnetje. Wat doe je dan? Nou, heel simpel: Terello bellen. De reparateurs van dit reparatiebedrijf komen namelijk binnen 24 uur naar je toe, en repareren ter plekke je iPhone in slechts een half uur! Makkelijker en sneller kan bijna niet. Zo ben kun je binnen no-time weer aan de slag!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Bijzondere halbankjes
Next post 4 tips bij het kopen van een badkamerlamp