Read Time:1 Minute, 9 Second

Kunstgras in je tuin? Dat is allang niet meer bijzonder. Er zijn namelijk een aantal bijzondere trends opkomende met kunstgras. En die trends spelen zich niet buiten, maar juist binnen af. Dus ben jij wel in voor een gekkigheidje in je interieur? Dan doe je hieronder ongetwijfeld leuke inspiratie op met kunstgras:kunstgras-interieur

  1. Kunstgras als zithoekondergrond

Een mooi karpet onder je bankstel? Nee joh, neem kunstgras! Veel aparter en het oogt bovendien net zo gezellig. Kunstgras in je interieur geeft een natuurlijk, sfeervol gevoel en maakt jouw woonkamer ongetwijfeld ééntje om nooit te vergeten voor je bezoekers.

  1. Kunstgras tegen de muur

Vind je behang maar saai en verf maar basic? Dan kun je ervoor kiezen om één of meerdere muren in je woonkamer of keuken met kunstgras te (laten) bekleden. Het oogt hartstikke hip, gezellig, kleurrijk en past uitstekend binnen de trend van botanisch wonen van tegenwoordig.

kunstgras-wandbekleding

  1. Kunstgras als decoratie

Kunstgras als kunstgras gebruiken? Moet niet hoor! Je kan het ook als creatief stofje gebruiken voor sierkussens, stoelbekleding of zelfs raambekleding. Wedden dat vrijwel niemand het je nadoet?

kunstgras-krukjes

Zie je (één van) bovenstaande ideeën wel zitten en lijkt het jou wel wat om creatief aan de slag te gaan met kunstgras in je interieur? Dan kun je kunstgras zelf leggen of laten leggen uiteraard. Wij adviseren je om bij twijfel je kunstgras te láten leggen, aangezien het de levensduur vaak ten goede komt.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Zelf een accentmuur schilderen
Next post Trends voor deze winter