Read Time:2 Minute, 30 Second

Voor wie moeilijk te been is kan een trap naar boven hen al voor een heuse uitdaging zetten. Geen wonder ook: een trap nemen vraagt behoorlijk wat energie van het lichaam. Traditionele hulpmiddelen als een looprek of en wandelstok zijn ook al niet evident: de trap is te klein voor het rek en met een wandelstok je evenwicht bewaren kan een redelijk gevaarlijk idee zijn. Gelukkig bestaat er in de vorm van trapliften al enige tijd een ideale oplossing voor dit probleem dat toch wel vaak de levenskwaliteit naar beneden haalt.

trapliften

De vooroordelen

Jammer genoeg twijfelen nog ontzettend veel mensen die wel geholpen zouden zijn met een traplift kopen over de aankoop ervan. De redenen die je dan hoort zijn naast de prijs van trapliften dat het ontzettend lelijke dingen zijn, ze zullen heel het interieur overhoop halen meneer!

Tussen ons gezegd en gezwegen: in de beginjaren van de traplift was het ding inderdaad echt niet om aan te zien en ook de prijs was niet minnetjes. De wereld staat echter niet stil en gelukkig liggen die dagen al ver achter ons. Tegenwoordig beseft men ook dat slecht te been zijn niet betekent dat je zomaar je gevoel voor stijl verliest. Trapliften bestaan vandaag de dag uit een uitgebreid gamma van verschillende stijlen en kleuren. Kies dan ook voor de stijl en kleur die niet alleen bij uw interieur maar ook uw persoonlijkheid past. Hoe komt dat vraag je je misschien af? Het antwoord is redelijk simpel: een traplift is altijd maatwerk. En het voordeel van maatwerk? Het is gemaakt op jouw maat en dus helemaal zoals jij het verkiest! Daarbij is het overigens helemaal niet nodig om je zorgen te maken over een verschil in werking: wat de vormgeving ook is trapliften werken zonder uitzondering op dezelfde, veilige manier. Ze moeten dan ook aan ontzettend strenge eisen voldoen voor ze verkocht mogen worden.

Wat de prijs van trapliften betreft: ook die is sinds de begindagen al redelijk wat gedaald. De exacte prijs hangt af van het soort trap dat u in huis hebt en het merk. Wat wel zeker is: een investering in uw levenskwaliteit is nooit verloren.

Daar stopt het niet!

Niet enkel een traplift is een ideaal hulpmiddel voor de mens die slecht te been is. Hetzelfde kan gezegd worden van instapbaden, instapdouches en nog een hele resem andere producten. Ook hier kan er gekozen worden voor een leuke variëteit aan stijlen. Bijkomend voordeel bij het plaatsen van een instapdouche? U bent helemaal mee met de trend: instapdouches namelijk de best verkopende douches van het moment.

Laat u verminderde mobiliteit daarenboven u er niet van weerhouden op tijd en stond een gezellig badje te nemen. Een instapbad is de ideale oplossing om daar toch mee door te kunnen gaan.
Twijfel dus niet over wel of niet een traplift kopen. De prijs staat zeker niet in verhouding met de extra levenskwaliteit die het aanlevert en de moderne traplift is zonder twijfel de ideale partner van ieder interieur.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Leuke moderne kandelaars
Next post Slaapkamer in Scandinavische stijl