Read Time:2 Minute, 14 Second

Goedkope hoekbank: ideaal om tot rust te komen

De traditionele bank die tot enkele decennia geleden dominant was in het interieur, was de rechte bank. Dit type bank, een twee- of driezitsbank, kan los van elkaar neergezet worden in de kamer. Gezamenlijk vormen de twee losse bankonderdelen dan een bankstel. Een bankstel heeft als voordeel dat je die gemakkelijk kunt verplaatsen. Het nadeel is dat deze banken relatief klein zijn en dat er vaak een of meer extra relaxstoelen nodig zijn. Bijvoorbeeld als uw gezin groter is dan gemiddeld of als er regelmatig vrienden of familie op bezoek komen.
Het bekende standaard bankstel heeft de afgelopen jaren in de Nederlandse huishoudens steeds meer concurrentie gekregen van een ander soort bank: de bekende hoekbank. Deze bank vormt een 90 graden-hoek en is een stuk comfortabeler en ruimer dan het aloude bankstel. Een hoekbank heeft meer zitplaatsen dan een bankstel en is ideaal om op te liggen, slapen of met het gezin wat op te ‘bankhangen’. Een groot voordeel van een hoekbank is dat je er met het complete gezin op kunt zitten. En elkaar vanaf de bank gewoon kunt aankijken. Maar ook het comfort van een hoekbank is onovertroffen: lekkerder zitten dan op een relaxte hoekbank is nauwelijks mogelijk!

Zoekt u een goedkope hoekbank?

Allemaal mooi en aardig zult u misschien denken, want een hoekbank is toch veel prijziger dan het traditionele bankstel? Doorgaans wel, maar door het grote (online) aanbod vandaag de dag zijn ook hoekbaken goedkoop verkrijgbaar. Wie goed zoekt naar professionele aanbieders op het internet, komt zo nu en dan een voordelige aanbieder tegen. Een typisch voorbeeld van een bedrijf dat veel goedkope hoekbanken aanbiedt, is www.hoekbanken.nl. Bij www.hoekbanken.nl is de keuze reuze en het aanbod scherpgeprijsd. Dus ook met een wat smallere portemonnee kunt u bij ons prima slagen! Hoekbanken.nl heeft een fysiek winkel in Hilversum, maar de modellen zijn via de webshop ook online voordelig te koop. En het aanbod is gevarieerd. Zo kunt u bij Hoekbanken.nl terecht voor een goedkope hoekbank van leer, maar ook voor stoffen hoekbanken, antraciet banken of stoffen hoekbanken met lederlook. De lederen hoekbanken en banken van stof worden aangeboden met prijskortingen die kunnen oplopen tot wel 70 procent. Zij kunnen deze hoge kortingen aanbieden, omdat ze ruim inkopen bij de groothandel en goede contacten met hen onderhouden.

Koop uw voordelige hoekbank op www.hoekbanken.nl

Bekijk nu het complete assortiment van ruim 150 hoekbanken. Neem bij vragen gerust contact op. De banken zijn in de showroom in Hilversum te bezichtingen en uit te testen. Ook is het natuurlijk mogelijk om direct in de webshop van www.hoekbanken.nl te bestellen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post De badkamertrends van 2018!
Next post Een sfeervolle inrichting met een houten keuken