Read Time:2 Minute, 10 Second

Hoe heerlijk is dat gevoel dat je na eindeloze bezichtigen en overwegingen het huis van je dromen hebt gevonden. Het is een super spannende tijd waarin je kan gaan nadenken hoe je dat huis wilt inrichten en dat je gaat verhuizen. Natuurlijk kan dat verhuizen wel voor een hoop stress en gedoe zorgen. Maar gelukkig zijn er verschillende dingen die je kan doen om ervoor te zorgen dat de verhuizing zo soepel mogelijk verloopt. Ben je benieuwd wat deze tips zijn? Lees dan gauw verder.

Planning maken

Het is handig om van te voren te bedenken wat je allemaal wilt doen aan je nieuwe huis. Wil je zelfs nog iets verbouwen of schilderen, dan is het goed om te doen voor je al je spullen in je nieuwe huis zet. Waarschijnlijk ben je ook allebei druk met werk en sociale activiteiten waardoor je geen zeeën van tijd hebt om bezig te zijn met de verhuizing. Het is zonde als je opeens in alle stress meubels moet gaan kopen omdat je in tijdnood zit terwijl je later iets anders ziet dat je liever had gewild. Door een goede planning te maken kan je dit voorkomen.

Ga geordend te werk

Als je een goede planning hebt gemaakt kan je ook alvast bedenken wat je wanneer in Verhuisdozen gaat doen. Wanneer het zomer is heb je bijvoorbeeld al je winterkleding niet meer nodig en kan je die alvast in dozen stoppen. Het is ook handig om opbergruimtes alvast uit te gaan zoeken, zodat je een aantal dingen misschien weg kan gooien. Over de jaren heen verzameld iedereen altijd heel veel spullen die je nauwelijks meer gebruikt. Het is ook handig om op de verhuisdozen te schrijven wat er in zit en naar welke kamer het in het nieuwe huis moet. Zo kan je bij het uitladen van de verhuiswagen meteen de dozen naar de goede ruimte brengen.

Iedereen verzamelen

Vaak verhuizen mensen naar een groter huis, wat ook vaak meer werd is. Hierdoor is het fijn om zoveel mogelijk mensen te vragen om je te komen helpen met de verhuizing. Ook al komen mensen alleen even helpen met de verhuiswagen in en uitladen. Dit heen en weer lopen kost namelijk al heel veel tijd. Daarnaast is het ook niet handig als andere mensen jouw huis gaan inrichten, want dan weet je zometeen niet waar alles staat.

Tip: let bij Verhuisdozen kopen erop dat je verschillende maten koopt, want sommige spullen uit een kast kunnen in een kleiner doosje en het is onoverzichtelijk om borden en kleren bijvoorbeeld door elkaar in te pakken.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
tips nieuwe eetkamer Previous post Tips voor een nieuwe eetkamer
goed internet thuis Next post Zo zorg je voor goed internet in huis