Read Time:2 Minute, 30 Second

Na jaren tussen de muren te hebben gezeten is het tijd voor frisse lucht en besluit je dat je eigenlijk toch meer naar buiten wilt. Maar kies je dan voor makkelijk en haal je de tuin de woonkamer in, of ga je de echte uitdaging aan en gaat de woonkamer de tuin in?

Die laatste optie is zeker een stuk interessanter. Gelukkig zijn er tegenwoordig talloze mogelijkheden beschikbaar om je wens naar meer ruimte juist naar buiten uit te breiden. Kies je voor een nog niet ontgonnen hoek van je tuin, waar je een buitenkamer met tuinoverkapping plant, of zie je je project toch iets dichter bij huis, in de vorm van een veranda met een terrasoverkapping, geplaatst tegen een buitenmuur?

Je kunt vandaag alle kanten op en je voorkeuren zijn op een persoonlijke manier in te vullen. Een op maat gemaakt aanbod garandeert dat er altijd iets gevonden kan worden dat het beste bij jou past. 

tuinoverkapping

Sterren kijken vanaf de bank

Ben je iemand die ’s zomers nog wat langer buiten wilt blijven zitten met een glas wijn, de sterren vanuit zijn luie bank voorbij ziet schieten, genietend van een warme avond. Of ben je juist degene die graag op een verwarmd terras zijn koffie drinkt, net naast het raam, terwijl het buiten regent, waait en stormt?

Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt over hoe jouw uitbreiding er uit gaat zien, kun je zelf nog verder aan de slag. Een veranda of tuinkamer kun je zelf voorzien van verschillende soorten Led-spots om een spectaculaire belichting te regelen, heaters om de temperatuur te regelen en je ruimte weatherproof te maken, elektrische of handmatige zonwering voor onder het dak of screens voor de zij- of voorkant van de veranda voor wat extra schaduw.  

tuinkamer

Verasol levert al bijna 20 jaar overkappingen van kwaliteit

Het bedrijf Verasol garandeert al bijna twintig jaar terras- en tuinoverkappingen op maat. Verasol produceert al haar producten zelf in haar eigen fabriek en staat bekend om haar uitstekende Duitse kwaliteit. Met haar Greenline, Profiline en Highline veranda’s, biedt Verasol altijd een prachtige kwaliteitsveranda. 

De mogelijkheden om je ruimte uit te breiden zijn legio en per huis wordt gekeken naar het beste voorstel. Vervolgens gaan de ontwerpers van Verasol aan de slag en wordt een plan op maat gemaakt om zo goed mogelijk aan de wensen van de klant te voldoen. 

Na aanlevering van jouw nieuwe overkapping, kun je ervoor kiezen om deze zelf in elkaar te zetten, maar er bestaat ook de mogelijkheid om dit door de gespecialiseerde monteurs van het bedrijf te laten doen.  Zo zie je maar, bij Verasol staat de tevredenheid van de klant voorop. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de verschillende opties die Verasol te bieden heeft, twijfel niet langer en bezoek de website. Je kunt hier dwalen door de online showroom en vrijblijvend een offerte laten opmaken. Wacht niet langer, ga de uitdaging aan en breng die woonkamer de tuin in!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Paars in je interieur Previous post Paars in je interieur: inspiratie en tips
kleuradvies interieur Next post Interieurinspiratie: de effecten van een accentmuur