Read Time:2 Minute, 3 Second

Wanneer je slaapkamer al jaren hetzelfde is qua meubels, kleuren en accessoires, wordt het eens tijd om de boel te vernieuwen en wellicht zelfs een hele andere stijl op te zetten. Hier vind je al enkele leuke tips waarmee je aan de slag kunt gaan om een groot verschil te maken.

Authentiek of toch een luxe bed?

Met een nieuwe interieurstijl kan je een prachtig nieuw bed halen. Bij een landelijke of industriële stijl kan je hierbij denken aan robuuste uitingen van hout en metaal waar je vaak opvallende leuke details voorbij ziet komen. In een moderne setting kan een boxspring de eyecatcher vormen van je kamer. Met een hoog comfort en een luxe uitstraling heb je zeker een goede aanwinst. Daarbij kan je een uitgebreid hoofd- en voeteinde plaatsen waar je weer leuke spullen op zet. Kijk voor meer leuke voorbeelden op Meubelcity.nl.

Verlichting

Om de kamer nog meer op te laten vallen kan je ervoor kiezen om alle verlichting te vervangen voor nieuwe verlichting. Ook hierbij heb je enorm veel keuze qua designs, kleuren en groottes. Hou je van industrieel en vintage, dan zijn de grote en/of verweerde lampen wel iets voor jou. Maar ook andere authentieke oude lampen passen goed in dit profiel. Met moderne lampen kan je veel sfeer brengen op diverse plekken: bouw bijvoorbeeld spots in om diverse gebieden in de kamer op te laten vallen. Met slimme verlichting kan je je eigen draai geven aan de kleuren en lichtsterkte.

Meubels

Afhankelijk van de grootte van de kamer kan je ook nog diverse andere leuke meubels plaatsen. Denk aan een lockerkast om diverse spullen in op te slaan, erg vintage en stoer. Of kies juist voor meer landelijk met prachtige houten meubels. Ook een bureau geef je de stijl mee van de kamer. Hierop kan je ook weer een leuke originele bureaulamp zetten of andere accessoires.

Gordijnen of toch luxaflex?

Ook de raambekleding kan je in jouw stijl upgraden naar iets interessants. Een luxaflex past prima in een modern interieur, maar ook zijn deze populair in de landelijke interieurs dankzij de houten en bamboe designs. Voor een makkelijk onderhoud kan je het beste kiezen voor een PVC luxaflex. Of je gaat juist voor plissé gordijnen, deze ogen authentiek en stijlvol met het gebruikte patroon. Maar ook de gewone gordijnen zijn weer populair, met name een wave gordijn komt regelmatig voor bij moderne interieurs. Kies bijpassende originele rails en jouw kamer is al flink veranderd.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
woonwinkel den bosch Previous post Leuke woonwinkels in Den Bosch
Next post Mag ik zelf een steiger bouwen?