Read Time:2 Minute, 1 Second

Vind je ook niet?

Je hebt natuurlijk uitgebreid je tijd genomen om elk plekje in huis zo gezellig mogelijk in te richten, maar je woonkamer moest net dat tikkeltje gezelliger zijn. Het is namelijk de plek om gezellig samen dingen te doen met je gezin. Samen op de bank tv kijken, eten, een gezelschapsspelletje spelen of gewoon rustig een goed boek lezen, want er moet niet altijd gepraat worden om het leuk te hebben.

No place like homehoekbank

In de woonkamer wil je je vooral ontspannen. Je wil thuiskomen en even kunnen relaxen op de bank. Even alle stress van je drukke werkdag vergeten om daarna naar de hobby’s van je kinderen te vertrekken of het huishouden te doen. Maar jij weet ook dat je op het einde van de dag toch eindigt in je zithoek, met een goed boek of een leuke film om ontspannen naar bed te kunnen gaan.

In het weekend is het niet anders. Eens op weekend gaan of uitgaan met je vriendengroep is wel leuk, maar soms heb je echt nood aan een rustig avondje of weekendje thuis op de bank. Even niets doen, heerlijk toch?

Gezellig met je bezoek op de bank vertoeven

Je woonkamer is ook de ruimte om bezoek te ontvangen met een kopje thee of drinken ze liever koffie? Gezellig bijkletsen over de kinderen, het werk en misschien wel over jullie interieur. Misschien is je interieur wel aan vervanging toe of wil je eens iets anders. Je vrienden en familie zijn dan de ideale raadgevers. Ga je er volledig voor en vernieuw je onmiddellijk alles? Of ga je enkel een nieuwe hoekbank bestellen om je interieur op te frissen. Voor welk stofje en welke stijl kies je? Heb je al een kleur in gedachten? Met die beslissingen helpen je vrienden je graag. Logisch ook, want zij zullen regelmatig in je nieuwe zithoek vertoeven, maar jij zal dat toch net iets meer doen. Als je die nieuwe, spannende serie op Netflix binget of kijk je liever naar een oude vertrouwde zoals Friends? Je zal ook van je nieuwe bank genieten als je meer inspiratie zoekt voor je interieur op Pinterest of in magazines en brochures, want misschien paste dat ene kastje net iets beter bij de vorige bank en je wil natuurlijk dat alles in je interieur bij elkaar past en volledig naar je zin is en je bank is daar een onmisbaar onderdeel van.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 5 tips voor het huis uit gaan
Next post Maak van je woonkamer een fijne werkplek: 5 tips