Read Time:2 Minute, 7 Second

Tegel laminaat, je ziet het steeds meer. Je creëert er een moderne, strakke look mee. Kies bijvoorbeeld voor een betonlook, antracieten tegels of voor een chique marmeren vloer. Welke look past bij jou? Tegellaminaat is te verkrijgen in grote tegels, kleine tegels of tegels met een v-groef om het tegeleffect nog beter uit te laten komen. Maar buiten dat je tegellaminaat op de vloer kunt gebruiken, waar zou je tegellaminaat nog meer voor kunnen gebruiken? Hopelijk ben je geïnspireerd na het lezen van dit blog.

Tegel laminaat op tafels

Houd je er wel van om een eigen creatie toe te voegen in het interieur of om je ‘oude’ meubels op te knappen voor een prikkie? Wij hebben wel een idee voor je oude tafel: laminaat tegels. Heb je mooie robuuste houten poten, dan staat het heel gaaf om de tafel te bedekken met tegels. Tegels maken een tafel een stuk zwaarder en zijn trouwens ook duurder dan laminaat. Tegel laminaat met kleine tegeltjes geven je oude houten tafel een heel andere look. Zorg wel voor een klein latje langs de randen van de tafel voor een mooie afwerking. Bevestig de laminaat planken gewoon met goede houtlijm ét voilà.

Tegel laminaat op de wand

Tegels op de wand zijn helemaal niet gek: in badkamers en wc’s en in hallen worden vaker tegels aan de wand bevestigd. Tegel laminaat kan een mooie lambrisering vormen in de hal of in de woonkamer. Je hebt hele kleine voegen en het is supermakkelijk schoon te houden. Ook kun je een gedeelte kaderen met tegel laminaat, zoals de wand achter de tv-kast of een hoekje creëren met behulp van tegel laminaat. Daarnaast is tegel laminaat op de wand heel gemakkelijk aan te brengen met de juiste montagekit.

Tegel laminaat op kasten

Heb je een saai of oude tv-kast of dressoir? Leuk ‘m op met tegel laminaat. Dit is eigenlijk hetzelfde principe als de tafel. Heb je een hoog glans witte kast en wil je juist wat warmte toevoegen, ga dan voor een houten tegel laminaat. Heb je een houten kast, dan is een betonlook laminaat tegel misschien wel een goed idee. 

Welke laminaat gebruiken?

Je kunt ook verkopers om hulp vragen, welke soort laminaat je moet kiezen en van welke sterkte, breedte en welke kleur je het beste kunt gebruiken. Speciaalzaken weten vaak wel raad en maken ook de tijd voor je om mee te denken in jouw plan. Ga bijvoorbeeld naar Bebo Parket in Vriezenveen, zij zijn de specialist in laminaat(vloeren) en parket.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Last van spinnen Previous post Last van spinnen? 8 manieren om spinnen buiten te houden
beschadigde vloer Next post Bescherm jouw vloer op de juiste manier