Read Time:2 Minute, 45 Second

Uniek en eigenzinnig voor in huis is een foto van FlipPhoto. Combineer twee foto’s in één dankzij deze handige online tool! Zo kun je jouw prachtige vakantiefoto’s combineren of twee familiefoto’s samenvoegen voor een origineel stukje kunst aan de muur. Wat precies de mogelijkheden zijn en hoe FlipPhoto exact werkt, lees je hier.

Hoe werkt het?

Je kunt zelf een prachtig en uniek kunstwerk maken voor aan de muur aan de hand van jouw eigen foto’s. Kies een aantal foto’s uit die je graag aan de muur terug zou willen zien. Je kunt zelf de foto’s uploaden in het handige ontwerpmenu via foopla.nl en FlipPhoto doet de rest voor. je. Je kunt de twee foto’s eindeloos combineren, de kleur aanpassen en qua grootte aanpassen tot het helemaal naar wens is. De twee foto’s veranderen in een kunstwerk voor jouw ogen. Je kunt werkelijk binnen enkele minuten een uniek ontwerp hebben om te laten afdrukken. Wil je meer weten over het ontwerpproces en hoe je de foto’s eenvoudig kunt uploaden? FlipPhoto helpt je graag een handje aan de hand van instructiefilmpjes. Zo weet je precies hoe het werkt en wat jouw mogelijkheden zijn.

Kies een formaat

Zoek jij een FlipPhoto kunstwerk van groot formaat of juist een bescheiden ontwerp voor op het bureau? De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt al een foto laten afdrukken op een formaat van 15 x 10 cm. Dit is natuurlijk een perfect formaat voor een cadeautje. Wil je het groots aanpakken en de foto een imposante plek geven in het interieur? Kies dan voor het formaat van 100 x 70 cm. Ook kun je direct de foto met of zonder lijst bestellen. Hier lees je meer over alle specificatie mogelijkheden van FlipPhoto.

FlipPhoto - Nieuw in Nederland - Twee foto's in één!

Kunstwerk aan de muur

Het kan lastig zijn om het juiste kunstwerk te vinden om jouw interieur mee op te fleuren. Welke stijl past het beste en wat wil je dat de kamer uitstraalt? Dankzij FlipPhoto kun je eenvoudig zelf het beste kunstwerk ontwerpen voor jouw interieur. Een unieke manier is om bijvoorbeeld een dierbare foto van jouw familie te kiezen en een afbeelding van een patroon. Wat dacht je bijvoorbeeld van een foto van jouw dochters in combinatie met een bloemenprint? Zo creëer je in een handomdraai een super origineel idee voor jouw interieur. Je geeft jouw interieur een uniek en persoonlijk tintje.

Een andere manier om een persoonlijk en origineel kunstwerk aan de muur te creëeren is door bijvoorbeeld natuurfoto’s met elkaar te combineren. Wil jij een rustige en landelijke uitstraling in huis? Combineer dan de foto’s van verschillende watervallen of landschappen. Het eindresultaat is uniek en kunstzinnig. Je weet zeker dat je origineel kunstwerkje aan de muur hebt hangen.

Een modern en strak resultaat is wellicht nog eenvoudiger om zelf te creëren. Kies twee foto’s met strakke belijning en simpele kleuren. Je kunt bijvoorbeeld twee zwart-wit foto’s combineren. Een goede optie is om een skyline van een grote stad te gebruiken en een zwart-wit portret.

De mogelijkheden met FlipPhoto zijn eindeloos. Je kunt in een handomdraai jouw eigen kunstwerk aan de muur creëren. Twee foto’s in één zorgt voor super origineel eindresultaat voor in huis.            

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
ventileren Previous post Goede ventilatie in huis is essentieel voor een aantal redenen: dit zijn ze.
vitra bank Next post Comfortabele Scandinavische banken met een duurzaam design