Read Time:2 Minute, 2 Second

Een nieuw begin

Een nieuwe woning staat een beetje gelijk aan een nieuw begin. Je hebt de kans om een leefruimte te creëren op een manier zoals jij voor ogen hebt. Behalve de indeling van de kamers mag je ook gaan nadenken over de kleuren en printjes die je zou willen aanbrengen op de muren. Je zou kunnen kiezen voor een mooi behang. Het uiterlijk van de muren speelt een grote rol bij de uitstraling van de kamers. Reden genoeg om hier wat extra aandacht aan te geven.

Begin bij de basis

De muren en het plafond zijn belangrijke onderdelen van je woning. Een wit plafond is iets wat we vaak zien. Je zou dit een twist kunnen geven door gebruik te maken van een kleurtje. Dit klinkt misschien gedurfd maar geeft vaak een bijzonder mooi resultaat. De muren zou je kunnen gaan bedekken met behang. Op behangexpert.nl is de keuze enorm! Om je huis extra sfeer te geven zou je eens voor iets kunnen gaat wat je normaal niet zo snel zou kiezen. Landelijk behang is hier een voorbeeld van. Hier heb je vele varianten van, er zit vast wat tussen wat voldoet aan jouw wensen. Een warme uitstraling is gegarandeerd. Ook behang met bloemen is iets wat we weer regelmatig terug zien. Misschien denk je dat dit ouderwets is. Integendeel! Dit behang is terug van weggeweest! Als je mooi behang op je muren hebt aangebracht dan heb je al heel wat werk verzet! De ruimte oogt meteen helemaal anders. Als je niet zo avontuurlijk ingesteld bent dan kies je gewoon voor een strakke variant in één kleur. Dat ziet er netjes uit en draagt op deze manier automatisch bij aan de gezelligheid in huis.

Licht is belangrijk

Verlichting speelt het grote rol. Met spotjes die eventueel gedimd kunnen worden ben je goed op weg. Het aanpassen van de hoeveelheid licht heb je immers zelf in de hand. Een plateau met daarop stevige kaarsen is ook een sfeermaker. Het oogt niet alleen mooi, brandende kaarsen ademen gezelligheid en warmte uit. Kaarsen in verschillende kleuren zien er vrolijk uit. Om het wat strakker te houden kies je voor basiskleuren zoals zwart, wit of grijs. Een combinatie hiervan is ook een mogelijkheid. Schermerlampen zijn ook een aanrader. Ook bij deze lampen bepaal je zelf de hoeveelheid licht die afgegeven wordt.

Wat je ook kiest, geniet van het moment! Je huis inrichten en aankleden doe je niet elke dag!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Wanden en plafonds: welk plaatmateriaal kies je?
Next post Hoe kan je je huis goed verkoelen?