Steigerhouten meubels zijn de trend van dit jaar. Zowel binnen als buiten wordt er meer en meer gebruik gemaakt van steigerhout. Steigerhout heeft een licht ruige look en is te combineren met veel verschillende accessoires. U kunt de meubels kant-en-klaar kopen of als u handig bent een setje planken bestellen en hier zelf mee aan de slag gaan. Het laatste is erg leuk maar ook erg lastig om te doen. U kunt dan ook veel tijd besparen door uw meubels kant-en-klaar aan te schaffen. Wilt u liever geen standaard meubel? In sommige gevallen kunt u een steigerhouten meubel op maat laten maken. Als u toch gewoon voor een standaard meubel kiest dan is deze alsnog uniek omdat steigerhout een natuurlijk materiaal is. Natuurlijke materialen zijn in tegenstelling tot gefabriceerde materialen altijd uniek en verrassend.

Steigerhouten tafels

Populaire steigerhouten meubels zijn steigerhouten tafels. Steigerhouten tafels zijn sterk en robuust. Deze tafels zijn uitermate geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik en geven uw huis of tuin een natuurlijke uitstraling. Vooral bij tafels is het erg mooi om grote stukken steigerhout te verwerken, waardoor ieder uniek detail optimaal tot zijn recht komt. Als u een tafel hebt van steigerhout, dan is elke plank anders. Door het gebruik van grote planken wordt dit extra benadrukt. Het hout zelf kunt u onbewerkt laten, al hoewel het wel verstandig is om uw tafel te schuren met grof schuurpapier. Hierdoor behoud u nog steeds de ruige uitstraling waar steigerhout om bekend staat, maar voorkomt u de vorming van splinters.

Steigerhouten stoelen

De perfecte match voor bij uw steigerhouten tafel zijn een paar steigerhouten stoelen. Deze maken uw eetgenot compleet. Eten is een moment van gezelligheid waarin u als gezin samen kan zijn om gezamenlijk de dag te beginnen of af te sluiten. Steigerhouten meubels hebben een huiselijke uitstraling, waardoor u en uw gezin optimaal van ieder moment zullen genieten.

Steigerhouten kasten

Een steigerhouten kast is een lust voor het oog. Omdat elke steigerhouten plank anders is, zal u steeds iets nieuws in het karakteristieke hout ontdekken. Daarnaast laat u met een kast van steigerhout ook zien dat u recycling stimuleert.

Steigerhouten Loungeset voor in uw tuin

Een luxe loungeset van steigerhout is een leuke blikvanger in uw tuin. Steigerhouten meubels zijn perfect te combineren met verschillende soorten accessoires. Ook vrolijke felle kleuren misstaan zeker niet op uw natuurlijk ogende loungeset. Steigerhouten meubels vaak ook in zeer uiteenlopende tinten gevormd door de natuur. De combinatie van al deze tinten zorgt voor een speels geheel dat u en uw gasten zal blijven interesseren.