Read Time:2 Minute, 32 Second

Net toen je dacht dat de lente je zou helpen om je tuin weer tot leven te brengen, realiseer je je dat het gele blad van die vorig jaar geplante struik niets anders is dan het gebrek aan water deze maand. Ontsteld moet je toezien hoe je tuin langzaam afsterft omdat het onderhoud niet voldoende was om je plantencollectie te doen herleven. 

Houd je van groen in en rond je huis, maar kom je door tijdgebrek niet toe om alle planten en bomen de juiste verzorging te geven, misschien is het dan eens tijd om te kijken naar de mogelijkheden van kunstplanten. Tegenwoordig zijn de opties om je huis en tuin te voorzien van bijna niet van echt te onderscheiden kunstplanten legio en vormen ze een natuurlijke, sierlijke en duurzame aanwinst die een authentiek groen imago verzorgen. 

In de gure winter blijft je tuin vol groen en lijkt vol leven

Van jaren oud lijkende bonsaibomen tot robuuste kamerplanten, van een complete buxushaag tot sierlijke lavendel, de wereld van de kunstplanten brengt ze allemaal samen. Je huiskamer voorzien van een Japanse bamboeplant of juist de tuin verrijken met een eucalyptus of een heg van coniferen. Zelfs in de gure winter blijft je tuin groen en lijkt vol leven.

Combinaties van kunstplanten brengen je restaurant opnieuw tot leven

De verschillende combinaties van kunstplanten zijn daarnaast ook ideaal om je restaurant, bar of conferentiecentrum mee te versieren. Niet langer gedoe met het wateren van planten, vallend groen dat de vloer vervuilt of insecten die je dure planten van de een op andere dag van al het blad ontdoen. Met de juiste selectie van kunstplanten kun je juist een levendige indruk creëren die minimaal onderhoud vergt en jaren meegaat.

Maxifleur is de kunstplant producent bij uitstek. De uitgebreide selectie van hoogwaardige kwaliteitsproducten staat garant dat je ook datgene vinden kunt om je interieur of exterieur te voorzien van langdurig groen. Of het nu gaat om je eigen huis of tuin, kantoorinrichting of horeca, er zijn genoeg keuzemogelijkheden om aan je wildste groenwensen te voldoen. 

De unieke ontwerpen worden speciaal gemaakt

Maxifleur begon oorspronkelijk met verse bloemen en gebruikt deze kennis als basis voor haar producten. Of het nu gaat om levensechte kunstbomen, prachtige kunstplanten of unieke zijden kunstbloemen, Maxifleur is de specialist op het gebied van kunstplanten. Sinds jaren werkt Maxifleur met vaste leveranciers in Azië voor haar producten en veel van de kunstplanten worden speciaal voor het bedrijf geproduceerd. Dit betekent dat je een unieke collectie hebt om uit te kiezen. 

UV-protector zorgt voor jarenlang groen blad

De kunstplanten worden gemaakt naar de natuurlijke modellen. De bladeren zijn voorzien van nerven en voor de stammen wordt vaak echt hout gebruikt, om de planten en bomen een zo echt mogelijke uitstraling te geven. Alle planten hebben een UV-protector als vast component. Hierdoor verkleuren de planten niet en blijven de bladeren gegarandeerd 8 jaar groen. Daarnaast zijn alle creaties weerbestendig, waardoor je de planten zowel binnen als buiten kunt gebruiken.

Bron afbeeldingen: Maxifleur-kunstplanten.nl

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
groen-behang Previous post De vele prachtige tinten van groen behang
tips voor een bohemian interieur Next post 5 tips voor een bohemian interieur