Read Time:2 Minute, 33 Second

In iedere woning is een trap toch wel een onderdeel dat ontzettend vaak gebruikt wordt, maar minstens net zo vaak over het hoofd wordt gezien als het gaat om onderhoud en verzorging. Door het intensieve gebruik heeft je trap echter veel te lijden. Je kinderen laten er eens wat vanaf vallen en zelf zet je er waarschijnlijk ook vaak allerlei spullen op. De grootste slijtage ontstaat echter door het op- en aflopen dat jij en je gezinsleden iedere dag toch diverse keren doen. Ben jij er klaar mee om iedere keer weer tegen de slijtplekken van jouw trap aan te kijken en wil je er iets veel mooiers van maken? Dan wordt het tijd om je trap te renoveren. Geen zorgen, dit is lang niet zo’n lastige klus als het misschien lijkt. Als je zelf handig bent is het erg leuk om de renovatie zelf te doen, maar zo niet, dan is een professional natuurlijk ook zo gevonden!

Welke materialen kan ik gebruiken voor de renovatie van mijn trap?

Als je de keuze maakt om je trap te renoveren, dan wil je vanzelfsprekend gaan voor een materiaal dat goed past bij zowel je woning als je persoonlijke smaak. Ben je een echte liefhebber van natuurlijke materialen, dan is een traprenovatie met hout voor jou een perfecte oplossing. Maak eenvoudig je keuze uit diverse soorten prachtige eiken toplagen van de mooiste merken om jouw traptreden te doen schitteren als nooit tevoren. Wanneer je kiest voor een dikkere houten toplaag dan kan deze bovendien over een aantal jaar, zodra het nodig is, eenvoudig worden geschuurd en gelakt. Ook prachtig voor het aangezicht en ontzettend praktisch in het gebruik is een traprenovatie door middel van vinyl. Een vinyl toplaag heeft als bijkomend voordeel dat het is voorzien van een zelfklevende laag, wat het aanbrengen wel heel gemakkelijk maakt. Ga je liever voor de gulden middenweg voor op jouw trap? Kies er dan voor om je traptreden te voorzien van prachtig laminaat van topkwaliteit. Het combineert de chique look van een houten trap met het gebruiksgemak van laminaat. Het is dus heel eenvoudig schoon te maken en vraagt maar weinig onderhoud.

traprenovatie

Wat past het beste bij mijn trap?

Bij het renoveren van je trap kies je natuurlijk een goede leverancier, die je treden in de mooiste materialen van topkwaliteit biedt. Bij de leverancier van jouw keuze vind je een compleet aanbod voor zowel een trap met open treden als een dichte trap, zodat je altijd de ideale bedekking vindt voor de situatie bij jou thuis. Uiteraard kun je bij je leverancier ook terecht voor de accessoires en extra onderdelen die je nodig kunt hebben bij je traprenovatie. Nu hoef je dus enkel nog te bepalen wat voor design je wenst en in welke kleurstelling je jouw nieuwe trap wilt hebben. Waar nodig staat je leverancier altijd klaar om je te voorzien van goed advies en tips voor je vernieuwing van je trap. Daarna is het alleen nog maar een kwestie van bestellen, aanbrengen en vervolgens genieten van de prachtige metamorfose die je trap heeft ondergaan.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Volop energie besparen in je woning
Next post Afbeeldingen op een spanplafond