Read Time:1 Minute, 27 Second

Sieradendoosjes zijn voor elke vrouw onmisbaar, maar de juiste sieradendoos uitzoeken is vaak geen gemakkelijke klus. In deze blog geven we 4 handige tips om het uitkiezen wat makkelijker te maken.

Tip 1: Welke sieraden heb ik?

We beginnen met een makkelijke tip die vaak over het hoofd wordt gezien. Kijk goed naar welke sieraden je hebt of wilt gaan kopen. Kijk dan of de sieradendoos erbij past. Laat je absoluut niet alleen verleiden door het uiterlijk van een sieradendoos. Heb je bijvoorbeeld horloges? Dan bestaan er speciale horlogeboxen.

Horlogebox Dulaire

Tip 2: Veilig opbergen

Hoe duurder je sieraden, hoe meer waarde je hecht aan zorgvuldig opbergen. Sieradendozen hebben over het algemeen een zachte stof aan de binnenkant. Echter is dit niet altijd het geval. Zonder een zachte binnenkant kunnen krassen op je sieraden ontstaan, en dat wil je natuurlijk niet hebben. Let hier dus goed op.

Tip 3: Koop een sieradendoosje op groei

Ben je iemand die regelmatig nieuwe sieraden toevoegt aan zijn collectie? Dan raden we aan een sieradendoos op de groei te kopen. Zo ben je de komende jaren voorzien van gemak.

Tip 4: Glazen venster of niet?

Door een sieradendoos aan te schaffen met een glazen venster heb je direct een overzicht van je hele collectie. Je ziet meteen wat erin zit, maar dit kan er ook rommelig uit gaan zien. Als het je niet alleen gaat om opbergen, dan kun je bijvoorbeeld ook een sieradendoos kiezen die helemaal van glas is. Je presenteert je kostbaarste juwelen hiermee op een stijlvolle manier.

Sieradendoos met glazen venster

Tot slot

We hopen dat je wat aan deze tips hebt gehad.  Als je op dit moment opzoek bent naar een sieradendoos raden we dulaire.nl aan. Kijk daar zeker eens onder de categorie sieradendoosjes.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 5 handige tips om de buitenkant van je woning een frisse look te geven
Next post De garage als werkplek gebruiken