Read Time:2 Minute, 7 Second

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, dan heb je vast het merk SieMatic voorbij zien komen. Dit bekende Nederlandse merk is overal in de keukenbranche bekend vanwege de bijzondere moderne vormgeving en innovatieve ideeën. Van extra luxe laden die uit zichzelf opengaan tot een prachtig, greeploos design: SieMatic keukens zijn een en al luxe. Maar het mooiste van deze keukens is nog wel, dat ze ondanks deze luxe gewoon betaalbaar blijven!

siematic keukens

https://www.mandemakers.nl/keukencollectie/siematic-pure-s1-champagne/

Superkeuken Pure S1

De bekendste keuken van SieMatic is wel de Pure S1. Deze strakke, moderne serie is de meest bekroonde keuken ooit en heeft achttien internationale prijzen ontvangen! Dat enorme succes heeft de keuken niet alleen te danken aan de bijzondere vormgeving, maar ook aan de verschillende vernieuwende technologieën waar gebruik van is gemaakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van het bijzondere kookeiland, waar je op verschillende hoogtes kunt werken? Ook de bijzondere lade-indeling springt in het oog. Vrijwel elke lade kan worden voorzien van dubbele of zelfs driedubbele lagen, waardoor de keuken bijzonder efficiënt kan worden ingedeeld. Behalve de Pure S1 is ook de nieuwe collectie van SieMatic al diverse keren in de prijzen gevallen wegens innovatie, luxe en creatieve ideeën.
keuken siematic

https://www.mandemakers.nl/keukencollectie/siematic-pure-s1-champagne/

Betaalbare luxe

Meestal is het de regel dat luxe keukens nauwelijks betaalbaar zijn. Je telt er al snel vele duizenden euro’s voor neer en dan heb je nog niet eens de apparaten die in de keuken horen. Bij SieMatic wordt gelukkig ook rekening gehouden met mensen die een wat beperkter budget hebt. Hoewel er geen echte ‘low-budget’ keukens te vinden zijn in hun collectie, zijn er zeker betaalbare modellen bij! Het mijden van ‘te’ goedkope keukens komt omdat SieMatic vooral een goede naam heeft als het gaat om kwaliteit. Die kwaliteit kan niet meer gewaarborgd worden bij super-goedkope keukens. Waar sommige merken bereid zijn kwaliteit in te leveren om de prijs te drukken, is dat bij keukens van SieMatic geen optie. Zelfs in de goedkoopste modellen die zij leveren is de kwaliteit gewaarborgd en is de keuken voorzien van allerlei luxe snufjes.

siematic keuken

https://www.mandemakers.nl/keukencollectie/siematic-pure-s1-champagne/

Inleveren op kwaliteit is iets dat veel voorkomt bij keukens. Zo is bekend dat keukens van stuntverkopers over het algemeen een minder lange levensduur hebben dan keukens van bekende merken. Wil jij profiteren van een luxe keuken tegen een betaalbare prijs, maar zoek je tegelijkertijd een keuken die lang meegaat? Dan zit je zeker goed bij SieMatic!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Retro bureaus van Müller: Kwaliteitsmeubels uit Duitsland
Next post Industriële badkamers: stoer, trendy en sfeervol