Read Time:2 Minute, 0 Second

Screen bieden een uitstekende zonwering maar zorgen er tevens voor dat het zicht van buiten goed afgeschermd wordt. Ideaal als je veel waarde hecht aan je privacy. Met goede screens heb je ook nooit meer last van weerkaatsend licht als je aan het werk op je laptop bent of overdag naar je favoriete serie kijkt. In de zomer houden screens de warmte buiten en blijft het binnen dus aangenaam koel, terwijl ze in de winter een isolerende werking hebben en het binnen lekker warm blijft.

Hoe werken screens?

De rol met het doek zit veilig afgesloten in een compacte kast aan de bovenkant. Wil je de screen gebruiken dan zorg je er met de hand- of motorbediening voor dat het doek verticaal naar beneden komt. De onderlijst rolt zowel links als rechts in de zijgeleiders. Het doek blijft hierdoor mooi vlak hangen. Niet voor niets staan screens ook bekend als vlak-hangende zonwering. Je kunt een deel, maar ook het gehele raam afschermen. Het gedeelte waar het doek voor hangt is in ieder geval perfect afgedekt. Ga je het screen gebruiken voor een openstaand raam, dan bevelen we de rits-variant aan. Het doek van een zipscreen/rits-screen is aan de zijkanten iets dikker en gaat door een bepaald profiel. Het doek is helemaal geïntegreerd in de screen; er zijn geen kiertjes en spleten meer. Een zipscreen voorkomt klapperen als het waait. Bijkomend voordeel is dat er geen vliegen, bijen of wespen naar binnen kunnen komen.

Screens online op maat bestellen

Om ervoor te zorgen dat de screen mooi matcht bij de rest van je huis, kun je al je wensen online invullen. Zo kun je de kleur van het doek bepalen en kiezen uit o.a. wit, blauw, grijs en zand. Qua bediening heb je de keuze uit handmatig of motorisch en of je deze links of rechts wilt hebben. Heel belangrijk zijn natuurlijk de afmetingen van screens. De breedte gaat van 50 cm tot 400 cm. De hoogte ligt tussen 50 cm en 250 cm.

Het online bestellen van screens levert je veel voordelen op. Ten eerste heb je de keuze uit diverse trendy modellen die je 24/7 kunt bekijken op pc, tablet of telefoon. Op een rustig moment dat het jou uitkomt. De benodigde bevestigingsmaterialen krijg je vanzelfsprekend meegeleverd. Zelf monteren is heel eenvoudig. En is ook nog een voordeliger om ze online te bestellen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Zorg voor een ruimtelijk interieur met een set ronde spiegels!
Next post Met deze tips laat je een verhuizing soepel verlopen