Read Time:2 Minute, 25 Second

Om jouw kantoorruimte aan huis wat meer sfeer te geven, meer privacy te krijgen in de kantoorruimte of de inval van zonlicht te reguleren, kun je raamdecoratie voor op je kantoor aanschaffen. Kijken we naar de producten van aanbieders als Raamdecoratie.com, dan zien we enkele belangrijke trends in de wereld van raamdecoratie in de kantoorruimte. Welke trends dit zijn, lees je op deze pagina.

Trend 1: houten jaloezieën voor het raam

Jaloezieën zijn niet alleen praktisch, maar kunnen er ook erg stijlvol uit zien. Vind je de standaard jaloezieën van aluminium niet zo goed bij de uitstraling van jouw kantoorruimte passen? Dan kun je ook jaloezieën van hout aanschaffen. Deze raamdecoratie ziet er wat zachter uit dan de vrij harde jaloezieën van aluminium en passen perfect in verschillende soorten kantoorruimtes.

Trend 2: trendy plissé gordijnen in het kantoor

Je kiest voor plissé gordijnen voor het raam van jouw kantoorruimte als je wat meer privacy wil in de betreffende ruimte, maar het zonlicht tegelijkertijd niet wil blokkeren. Met plissé gordijnen kan er niemand meer op het beeldscherm van jouw computer kijken, maar is het niet meteen pikkedonker in je kantoorruimte. Verder zijn de gordijnen erg sfeervol en geven ze jouw kantoorruimte meteen wat meer sfeer.

Trend 3: een duo rolgordijn op kantoor

Tot slot is er nog de trend van de duo rolgordijnen. Een duo rolgordijn is een product dat eigenlijk tussen het standaard rolgordijn en jaloezieën in zit. Het gordijn bestaat namelijk uit twee stoflagen, die ten opzichte van elkaar kunnen bewegen en je zo de perfecte raamdecoratie kunnen bieden. Met een duo rolgordijn bepaal je zelf de lichtinval, maar bepaal je ook zelf hoeveel privacy je precies in de kantoorruimte wil. Is het rolgordijn niet de perfecte raamdecoratie oplossing voor jouw kantoorruimte, dan is de kans groot dat het duo rolgordijn wel perfect is voor jouw kantoor.

raamdecoratie

Uit je thuiskantoor gegroeid? Huur een werkplek in de buurt

Gaat het zo goed met jouw bedrijf dat je kantoorruimte in huis eigenlijk iets te klein is geworden? Dan kun je ook uitwijken naar een gehuurde werkplek buiten huis. Dit is ook een goede oplossing als je de ruimte van jouw thuiskantoor eigenlijk nodig hebt voor iets anders, zoals een nieuwe kinderkamer voor een gezinsuitbreiding. Heb je eenmaal een geschikte kantoorruimte gevonden om te huren, dan kun je deze kantoorruimte weer gezellig inrichten met raamdecoratie naar keuze. Zeker als je wat meer privacy wil in de gehuurde kantoorruimte of als de kantoorruimte op het zuiden staat en veel lichtinval heeft, is dit een aanrader.

Je kunt kantoorruimtes bij jou in de buurt vinden op websites als Kantoorkamers.nl. Door jouw postcode in te vullen bij het zoeken, vind je altijd een kantoorruimte die bij jouw woning in de buurt is. Zo hoef je nooit ver te reizen naar je nieuwe kantoorruimte, maar is het nieuwe kantoor net zo praktisch als jouw oude kantoor aan huis.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Bespaar energie & geld door op tijd uw CVketel te laten controleren en voer goed onderhoud uit.
Next post Trendy fotobehang