Read Time:2 Minute, 20 Second

Een visgraat vloer is een zeer fraaie vloer die erg oud kan zijn. Vooral veel oude herenhuizen in Nederland zijn vaak voorzien van een oude visgraat vloer. Sommige vloeren zijn al honderden jaren oud. Dit komt vooral omdat we een visgraat vloer vaak kennen van massief houten planken. Wanneer een massief houten visgraat vloer goed onderhouden wordt kan deze lang mee. Maar een klassieke massief houten visgraat vloer is erg kostbaar. Gelukkig kun je toch zelf een mooie visgraat vloer laten leggen met een visgraat PVC vloer. Hierdoor heb je wel een prachtige natuurgetrouwe houtlook visgraat vloer, maar niet de nadelen van een houten vloer en vele malen goedkoper.

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een houtloze vloer die bestaat uit verschillende lagen PVC. De toplaag van een PVC vloer bestaat vaak uit een PU laag wat ervoor zorgt dat de vloer heel gemakkelijk te onderhouden is. Een PVC vloer kan zeer natuurgetrouw nagemaakt worden, zodat het lijkt alsof je een echte houten vloer hebt. De vloeren zijn zo natuurgetrouw dat zelfs de nerfstructuur van hout in de vloer te voelen is. De PVC vloer bestaat meestal uit stroken die aan de ondervloer gelijmd moeten worden. Er zijn ook PVC vloeren waar de ondervloer al reeds aan gelijmd is, waardoor deze vloeren met behulp van een kliksysteem te leggen is. Een PVC vloer is vochtbestendig, geluid bestendig en zeer duurzaam. PVC is haast onslijtbaar, waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben. Daarnaast gaat een PVC vloer heel goed samen met vloerverwarming. En het onderhoud van een PVC vloer is heel gemakkelijk door de vloer te stofzuigen en te dweilen.

De visgraat PVC vloerpvc visgraat

Omdat de PVC vloer in stroken gelegd wordt is het ook mogelijk om een visgraat PVC vloer te leggen. Je bereikt dan hetzelfde authentieke effect van een massief houten visgraat vloer, alleen heeft de PVC vloer meer positieve eigenschappen. Floer heeft prachtige visgraat PVC vloeren in het assortiment in verschillende kleuren eiken, die allen voorzien van het REACH certificaat. Hiermee zijn de vloeren gecertificeerd als zeer milieuvriendelijke vloeren die niet voorzien zijn van weekmakers. De Floer visgraat PVC vloeren zijn door het gemakkelijke onderhoud zeer geschikt voor gezinnen, waarbij de visgraat vloer het middelpunt van het interieur vormt, maar tegelijkertijd een ideale vloer is voor de kinderen om op te spelen. De PVC visgraat vloeren van Floer zijn zeer geschikt voor intensief gebruik, niet alleen voor woningen maar ook voor industrieel of commercieel gebruikt.

Ook zijn er erg mooie PVC visgraat vloeren waaronder de vloeren van Floer te koop bij Gadero.nl. Ook hier kun je schitterende visgraat PVC vloeren aanschaffen met de uitstraling van verschillende houtsoorten, zoals verschillende kleuren eiken en verschillende tropische houtsoorten. Ook hier zijn de vloeren weer levensecht met houtstructuur en zonder het gebruik van weekmakers.             

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Witte hoogglans meubelen: stijl met een vleugje bling-bling
Next post De tafel voor in jouw kamer!