Read Time:2 Minute, 44 Second

Zitzakken zijn meestal niet de mooiste toevoeging aan een interieur. De standaard zitzak is vormloos, saai en niet eens zo comfortabel. Echter, de laatste jaren is er een nieuwe trend: stijlvolle zitzakken. Want een zitzak hoeft helemaal niet lelijk te zijn. Het kan zelfs een bijzonder stijlvol item zijn in huis, mits hij ontworpen is door een goede designer. Wij vonden 6 voorbeelden van bijzondere zitzakken die prachtig staan in jouw interieur!

1. Relaxen op bont

Deze zitzak is bijzonder comfortabel en heeft een opvallende look met bont. De vorm is die van een stoel, waardoor je er ook recht op kunt zitten. Deze zitzak is vooral geschikt voor het moderne interieur, al past hij ook goed in de Scandinavische woonkamer. Wie zei dat zitzakken saai en stijlloos waren, heeft deze in elk geval nog nooit gezien!

2. Zitzak stoel voor buiten

Deze prachtige zitzak is ook gevormd als een stoel. Hij is niet alleen binnenshuis erg mooi, maar is ook geschikt voor buiten! De stof is dik en waterafstotend. Tegelijkertijd droogt de stof heel snel, zodat je na een regenbuitje al snel weer droog kunt gaan zitten. De zitzak stoel is ideaal als extra tuinmeubel om lekker te relaxen in de zomer.

3. Combinatie zitzak stoel / ligbed

Deze zitzak is multifunctioneel. Wanneer de koorden aan de zijkant vast worden gezet, is het een stevige stoel waarin je gemakkelijk overeind kunt zitten. Wil je even helemaal ontspannen, dan haak je de koorden los en veranderd de zitzak spontaan in een heerlijk zacht ligbed. Deze zitzak is ideaal voor in de tuin of wanneer je op vakantie bent.

4. Retro zitzak XL

Heb jij een retro interieur, dan mag een zitzak eigenlijk niet ontbreken. Tenslotte is de trend begonnen in de tijd van de hippies. Deze enorme zitzakken zijn er een prachtig voorbeeld van. In een lekker opvallend kleurtje en van een prachtige, glanzende gladde stof zijn ze een opvallende toevoeging aan de retro woonstijl.

5. Samen relaxen in buitenfauteuils

Of je nu een grote of een kleine tuin hebt: soms wil je gewoon samen relaxen. En hoewel je dat natuurlijk kunt doen op een knusse loveseat, zijn deze zachte buitenfauteuils een stuk koeler als het warm is. Bovendien kun je er lekker op onderuit zakken. Het goede nieuws? Deze ‘buitenfauteuils’ zijn eigenlijk gewoon hele grote zitzakken, die je gemakkelijk mee kunt nemen als je ergens anders wilt zitten.

6. Kinderzitzakken

Deze schattige kinderzitzak heeft lieve konijnen-oortjes. Zo kunnen jouw kindjes al vanaf het moment dat ze zelfstandig kunnen zitten, lekker genieten. De zak heeft uiteraard een afneembare hoes, want het kan best handig zijn om die apart te kunnen wassen! Je ziet deze zitzak de laatste jaren steeds vaker in het Scandinavische interieur, maar in de kinderkamer past hij natuurlijk ook altijd.

Zoals je ziet zijn er heel veel prachtige zitzakken te koop voor elk interieur. Ze zijn er in alle soorten en maten: van kleintjes voor de kinderen tot grote zitzakken voor volwassenen. Je kunt kiezen voor een moderne zitzak, een klassieke zitzak of voor een opvallende retro variant. Je kunt zelfs zitzakken gebruiken in plaats van een grote fauteuil. En wil je lekker zitten in de tuin, dan kies je gewoon voor een zitzak met waterafstotende eigenschappen. Met een zitzak zit je dus altijd goed!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Nieuwe tuin mogelijkheden
Next post De ontwikkeling van de hypotheekrente in 2017