Read Time:1 Minute, 57 Second

De juiste raamdecoratie is bepalend voor de sfeer in huis. Plissé- of duo plisségordijnen hebben een stijlvolle en luxueuze uitstraling en kunnen door de vele kleuren en dessins moeiteloos worden geïntegreerd in elke interieurstijl. Het woord plissé betekent geplooid of gevouwen en daarom wordt deze raamdecoratie ook vouwgordijn genoemd. U kunt de stof net als een harmonica op- of uit elkaar schuiven. Wanneer u kiest voor een top-down-bottom-up montage, kunt u het plisségordijn overdag in het midden van het raam laten hangen, zodat u privacy hebt en toch geniet van voldoende daglicht.

Verschillende plisségordijnen

U kent natuurlijk de enkele plisségordijnen met trekkoord. Tegenwoordig worden steeds vaker duo plisségordijnen gebruikt, die ook wel honingraatgordijnen worden genoemd. Dit komt omdat de dubbele laag stof aan de zijkant de zeshoekige vorm van een honingraat heeft. Trekkoorden en gaatjes zijn hierdoor nauwelijks zichtbaar en dit geeft een chiquer effect. De duo variant is ook geschikt voor bredere ramen omdat deze naadloos tot drie meter breed kan worden gemonteerd. Andere voordelen van duo plisségordijnen zijn dat ze energiebesparend zijn, omdat de horizontale ruimte in de honingraat in de winter warmte vasthoudt en tocht tegenhoudt. Hitte en fel zonlicht dringen ook minder door. Ze verduisteren beter dan de enkele variant en ze zijn extra geluiddempend.

Grote keuze dessins en kleuren

Bij onlinerolgordijnen.nl vindt u veel soorten en dessins in enkele en duo plisségordijnen. Ook voor een draai-kiepraam of lichtkoepel zijn vouwgordijnen geschikt. Bepaal eerst of u lichtdoorlatende of verduisterende vouwgordijnen nodig heeft. Lichtdoorlatende en transparante vouwgordijnen zijn geschikt voor ruimtes die overdag worden gebruikt, zoals de woonkamer en keuken. Verduisterende vouwgordijnen zijn geschikter voor de slaapkamers. Er zijn allerlei verschillende kleuren, licht en donker, neutraal en vrolijk. Ook vindt u bijzondere dessins, bijvoorbeeld de linnenstructuur. Deze is uitgevoerd in prachtige natuurkleuren volgens de laatste trends. De serie Soft Elegance heeft fraaie, poederachtige kleuren. U kunt gratis kleurstalen aanvragen om alvast thuis het effect te bekijken.

Scherpe prijzen en uitstekende service

Onlinerolgordijnen.nl kan uitstekende kwaliteit plisségordijnen leveren tegen lage prijzen. Dit komt omdat het materiaal zonder tussenstation direct bij de fabriek wordt besteld. Op de website staan duidelijke meetinstructies en montagehandleidingen. De maten geeft u door en de plisségordijnen worden snel op maat geleverd. Mocht u het meten en monteren liever uit handen geven, dan kunt u hiervoor natuurlijk een afspraak maken.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Praktische & leuke ideeën voor de inrichting van je waskamer
Next post Designradiatoren: ongekend veel opties