Read Time:1 Minute, 41 Second

Raamdecoratie in de badkamer, wat kan wel en wat kan niet? Een lastige ruimte, die badkamer. Na het douchen ontstaat er namelijk veel damp en transformeert je badkamer in een vochtige sauna. Heel lastig hoeft het niet te zijn, er is namelijk een perfecte optie voor in de badkamer die ook nog eens heel stijlvol is, namelijk PVC-jaloezieën. In dit artikel vertellen we je de ins en outs van PVC-jaloezieën in de badkamer. Geloof ons, daarna kun je je niks anders meer voorstellen in je badkamer.

Fan van houten jaloezieën?

Helemaal fan van de trend van dit moment: houten jaloezieën? We weten het allemaal: hout & water gaan niet zo perfect samen en dus zijn houten jaloezieën niet de allerbeste oplossing voor in de badkamer. Een goed alternatief zijn PVC-jaloezieën.

PVC-jaloezieën hebben kunststof lamellen waardoor ze perfect zijn voor in de badkamer. Kunststof en water gaan namelijk prima door één deur. Een groot voordeel van PVC-jaloezieën ten opzichte van houten jaloezieën is dat PVC-jaloezieën ook een voordeligere optie zijn. Daarnaast is een PVC-jaloezie te verkrijgen in meerdere kleuren en zelfs in houtlook lamellen waardoor het alsnog lijkt alsof je de trendy houten jaloezieën in je badkamer hebt hangen.

Privacy in de badkamer is wel zo gewenst

De badkamer is een ruimte waar privacy en lichtinval vrij gewenst is. Je wil dat de buurman niet naar binnen kan kijken en je wil zelf ook kunnen zien waar je loopt om slipongelukken te voorkomen. De reden dat PVC-jaloezieën geschikt zijn in de badkamer heeft ook te maken met dat de privacy en de lichtinval met PVC-jaloezieën eenvoudig te beheersen is.

Een goede tip is om de kunststof lamellen naar buiten te kantelen in plaats van naar binnen. Dit zorgt ervoor dat inkijk vanuit buiten niet meer mogelijk is, maar dat er alsnog lichtinval binnenkomt. Je hoeft daardoor de kunststof lamellen dus niet helemaal te sluiten.

Ben je er al uit welke raamdecoratie je in jouw badkamer neer gaat hangen?

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Een kwalitatieve zweefparasol kopen
Next post Zo houd je de verbouwing in eigen hand