Read Time:5 Minute, 30 Second

Het begint weer te kriebelen, dat heerlijke tuinweer!

Wanneer de zon weer regelmatig door de wolken breekt, begint het bij veel mensen weer te kriebelen: het is hoog tijd om de tuin klaar te maken voor het heerlijke zomerseizoen dat op aanbreken staat. En dat betekent onder meer zorgen voor een gezellig en praktisch terras en een tuin die op alle fronten zomerklaar is. Natuurlijk mogen hierbij ook houten tuinsets voor 6 personen niet ontbreken. Want als je een groot familie hebt of er regelmatig vrienden of bekenden over de vloer kunnen wil je natuurlijk wel iedereen een fatsoenlijke en zo comfortabel mogelijke zitplaats kunnen bieden. Door te kiezen voor een stijlvolle en goed ontworpen houten tuinset voor 6 personen is dit snel geregeld!

Voordelen van mooie houten tuinsets voor 6 personen

De aanschaf van een mooie houten tuinset voor 6 personen heeft diverse voordelen te bieden voor mensen die van een optimaal en comfortabel tuinleven houden. In de eerste plaats is een ronde houten tuinset voor 6 personen of een rechthoekige tuinset voor 6 personen een garantie voor optimaal zitcomfort en genot in de tuin als het buiten lekker weer is.

Milou Tuinset (klik op de afbeelding voor meer info)

Maar kies je voor een tuinset met all wheater kussens, zoals de rechthoekige Milou tuinset, dan kun je de tuinset gewoon all season buiten laten staan. Lekker toch? Een tweede pluspunt voor wie ervoor kiest om een houten tuinset voor 6 personen aan te schaffen, is de natuurlijke sfeer die houten tuinsets voor 6 personen uitstralen. Hout is een natuurlijk materiaal dat in elke tuin tot zijn recht komt.

Lifestyle Box / Brighton (klik op de afbeelding voor meer info)

Of je nu een moderne, klassieke of romantische tuininrichting hebt: met de koop van een gave houten tuinset voor 6 personen, zoals de driehoekige tuinset voor 6 personen Lifestyle Box/Brighton triangel, maak je altijd een goede en tijdloze keuze! In de derde plaats is een fijn pluspunt van houten tuinmeubilair het feit dat je hiermee een duurzame keuze maakt.

Hartman Sophie teak (klik op de afbeelding voor meer info)

Een houten tuinsets voor 6 personen, zoals de schitterende robuuste ronde houten tuinset voor 6 personen Hartman Sophie teak/Sand City, gaan lang mee. Mits ze natuurlijk goed onderhouden worden! Als vierde pre van een houten tuinset voor 6 personen kopen, kan het feit genoemd worden dat – als het hout verkleurt – ze gemakkelijk opnieuw behandeld kunnen worden en er daarna weer jarenlang tegenaan kunnen.

Rough Batang

Dit geldt voor elke type houten tuinmeubel, of het nu een prachtige rechthoekige tuinset voor 6 personen zoals de Rough Batang betreft, of een fraaie type houten tuinset voor 6 personen zoals de George tuintafel 280×100.

George Tuintafel (klik voor meer info)

Ten slotte kan als echt pluspunt van houten tuintafels en tuinstoelen nog genoemd worden dat hout, mocht dit onverhoopt beschadigd raken, goed te repareren valt. Maar koop je een driehoekige tuinset voor 6 personen van goede kwaliteit, zoals de rechthoekige houten tuinset voor 6 personen Noosa tuintafel 240 met regisseurs stoelen, dan hoef je niet bang te zijn dat op korte termijn reparaties nodig zijn!

Noosa tuintafel (klik voor meer info)

Rechthoekige houten tuinsets voor 6 personen

De belangrijkste modellen houten tuinsets voor 6 personen die op dit moment populair en geliefd zijn, zijn ronde, vierkante (of rechthoekige) en driehoekige mooie houten tuinsets voor 6 personen. Qua rechthoekige tuinset voor 6 personen valt er het meeste te kiezen en is de variatie groot.

Lifestyle Advance Veneto (klik voor meer info)

Een van de populairste modellen dit zomerseizoen, is de strak ontworpen rechthoekige tuintafel Lifestyle Advance/Veneto van 230 cm lengte, inclusief een set van zes comfortabele stoelen. Ga je voor een houten Veneto tuintafel met stoelen, dan verwen je jezelf met een van de mooiste houten tuinsets voor 6 personen die momenteel verkrijgbaar is. Deze tuinset is uniek, exclusief en biedt volop gelegenheid om lekker in de tuin te kunnen ontspannen onder het genot van een hapje en/of drankje.

Lifestyle Sky/ Brighton (klik voor meer info)

Ga je liever voor een iets voordeliger, maar minstens zo strak ontworpen mooie houten tuinset voor 6 personen, overweeg dan de fraaie Lifestyle Sky/Brighton 240 cm dining tuinset eens. Deze tafel met stoere gele Sky stoelen heeft een uniek design en past goed in een moderne en industriële tuin.

Tuinset Zalongo (klik voor meer info)

Tuinliefhebbers die van iets meer luxe en extravagantie houden, kunnen hun hart ophalen met de schitterende en stijlvolle Zalongo tuinset, die ruimte biedt aan maar liefst 6 tot 8 personen. Deze tafel heeft een gepoedercoate, sterke beschermlaag die ervoor zorgt dat de tuinset lang meegaat. Naast het feit natuurlijk dat je fantastisch formidabel op de lekkere stoelen kunt zitten. Ten slotte is, in de categorie rechthoekige tuinsets, de Lifestyle Estancia een van de uitblinkers. Deze moderne maar tegelijk ook tijdloze tuinset bestaat uit een teakhouten tafel met prachtige strakke witte stoelen.

Lifestyle Estancia (klik voor meer info)

Ronde en driehoekige tuintafels zijn ook hot deze zomer

Naast houten tuinsets voor 6 personen in rechthoekige vormen, kun je gaan voor de wat vrolijkere en lossere ronde of zelfs driehoekige tuintafels.

Grado tuintafel met Nappa tuinstoelen (klik voor meer info)

Houd je van een klassieke en romantische stijl, dan is de Grado tuintafel met Nappa tuinstoelen, en all wheater Sunbrella tuinkussens, echt iets om te overwegen.

Rough X Rough Y tuinset (klik voor meer info)

Een gave, echt houten ronde tuintafel met stoelenset die ook trendy is en een aanwinst voor elke tuin is de Rough X-Rough Y-tuinset. Ten slotte kun je, naast voor een ronde houten tuinset voor 6 personen, ook nog gaan voor originele driehoekige modellen.

Estancia dining set (klik voor meer info)

Een prachtige driehoekige tuinset voor 6 personen is de Estancia dining set, die bestaat uit een Brighton teakhouten tuintafel met strak ontworpen grijs-witte stoelen. Deze stoelen zorgen voor een gaaf contract met het warme teakhout van de tuintafel. Zeer origineel is ten slotte de Lifestyle Dallas/Julia 155 cm triangel dining tuinset, die een unieke en exclusieve uitstraling heeft. Door het goede zitcomfort zit je fantastisch en kun je volledig tot ontspanning komen.

Lifestyle Dallas (klik voor meer info)

En er zijn nog veel meer tuinsets van hout…

De selectie die we hierboven hebben gemaakt is maar een kleine greep uit de prachtige houten tuinsets voor 6 personen die op dit moment te koop staan. Dus zoek je een mooie houten tuinset voor 6 personen, dan is er nog veel meer mogelijk. Maar de modellen hierboven zijn op dit moment het populairste.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
leuke nachtkastjes voor naast het bed Previous post 5 x leuke nachtkastjes voor naast het bed
huis beveiligen Next post De beste tips voor het zo goed mogelijk beveiligen van je huis