Read Time:4 Minute, 35 Second

Niks is fijner dan in je eigen tuin te kunnen zitten en genieten van het weer. Goede tuin loungesets zijn alleen niet altijd even makkelijk te vinden. Vaak zijn ze ofwel erg prijzig ofwel niet van een goede kwaliteit. Gelukkig zijn de tuin loungesets van Made.com betaalbaar en van hoogwaardige kwaliteit.

Made.com tuin loungesets

Avarna tuin loungeset

Klik op de afbeelding voor huidige prijzen en info

Deze mooie tuin loungebank van Made.com oogt stijlvol en model. De kussens komen in de kleuren kaki, donkergrijs en lichtgrijs. Hierbij hoort een onderstel van respectievelijk donker gebeitst, gewoon en whitewash acaciahout. De dikke poten maken dat de bank stevig staat. Wat de Avarna laat uitspringen ten opzicht van de andere tuin loungesets is het modulaire ontwerp. Dat wil zeggen dat je de delen kan verplaatsen op een manier die jij mooi vindt.

Deze mooie tuin loungeset komt samen met een tafeltje van dezelfde kleur acaciahout. De tafel is 83 cm breed en 22 cm hoog. Elk onderdeel van de bank is 83 cm breed, 83 cm diep en 76 cm hoog. Wanneer je de bank in het hoekbankmodel houdt, is deze in totaal 249 cm breed. Het monteren van de meubels is erg gemakkelijk: je hoeft alleen de poten eraan vast te maken.

Topa

Klik op de afbeelding voor huidige prijzen en info

Topa is één van de mooie tuin loungebanken van Made.com. Deze tuinset komt in twee verschillende varianten. De één heeft donkergrijze kussens, acaciahout en een donker metalen onderstel. Het andere model heeft lichtgrijze kussens, acaciahout en een witmetalen onderstel. Al deze tuin loungesets ogen stijlvol en modern. Daarnaast is deze tuin loungebank ook praktisch met een ingebouwde bijzettafel. De set komt ook met een salontafel, zodat je altijd voldoende ruimte hebt om je drankjes, hapjes en andere zaken kwijt te kunnen.

De Topa loungebank is 80 cm diep, 251 cm lang en 85 cm hoog. Je kan op deze bank wel vijf mensen kwijt. Het monteren bij deze mooie tuin loungebank van Made.com is wel iets meer werk dan bij de Avarna.

Alif

Klik op de afbeelding voor huidige prijzen en info

Behalve kijken tussen de mooie tuin loungesets, kan je ook kijken tussen de mooie tuin loungebanken van Made.com. De bank Alif heeft lichtterracotta kussens en het onderstel is gemaakt van eucalyptushout. Daarnaast heeft deze bank ingebouwde bijzettafels om je drankjes op te zetten. Deze bank oogt heel natuurlijk en past daarom perfect in de tuin. De Alif loungebank is 222 cm breed en 80 cm hoog. De Alif hoort zeker thuis binnen de mooie tuin loungesets.

Balawa

Klik op de afbeelding voor huidige prijzen en info

Een andere mooie tuin loungebank van Made.com is Balawa. Deze hoekbank heeft zwarte zitkussens met vijf kleinere kussens. Het onderstel en de rugsteun is gemaakt van rotan. Dit geheel geeft de hoekbank een mediterraanse stijl. Zoals bij al onze mooie betaalbare tuin loungesets, komt deze bank met een salontafel. Deze tafel is lichtgrijs blad met donkere, metalen poten en is 90 cm lang, 60 cm breed en 34 cm hoog. Groot genoeg dus om gezellig met het gezin buiten te eten.

Kolbe

Klik op de afbeelding voor huidige prijzen en info

Wil jij graag een hoekbank ontworpen door een bekroonde designer? Ook dit vind je terug binnen de tuin loungesets van Made.com. De hoekbank Kolbe is ontworpen door Andy Boyce. De kussens zijn lichtgrijs, de rugleuning van donkerder rotan en het onderstel van acaciahout. Combineer het met enkele kleinere kussens, bijvoorbeeld in het groen, voor een natuurlijk ogend en stijlvol geheel. Daarnaast is deze bank geheel duurzaam gemaakt.

De Kolbe is 80 cm diep, 213 cm breed en 82 cm hoog. Deze mooie tuin loungebank van Made.com maakt van jouw tuin een oase van rust.

Royalcraft

Klik op de afbeelding voor huidige prijzen en info

Tussen deze mooie tuin loungesets vind je altijd een stijl die bij jouw tuin past. Zoals de Royalcraft. Deze set hoort zeker thuis op onze lijst van mooie betaalbare tuin loungesets. De hoekbank heeft donkergrijze kussens, een donker frame en dunne, houten poten. Het frame is geweven met stevig, lichtgrijs draad, wat het geheel een speelse en stijlvolle uitstraling geeft. De bank komt samen met een houten salontafel van hetzelfde hout als de poten van de bank. Het tafelblad bestaat uit verschillende vakken met een variatie in het patroon, wat de speelse stijl van de bank doortrekt naar de tafel. De bank is 200 cm breed en 71 cm hoog. De salontafel is 80 cm breed en 35 cm hoog.

Royalcraft riet

Klik op de afbeelding voor huidige prijzen en info

Een andere uitvoering van de bovengenoemde mooie tuin loungebank van Made.com komt met een onderstel van geweven riet. Dit past perfect bij een tuin met een natuurlijke stijl. Wat deze set uitzonderlijk maakt ten opzichte van de andere tuin loungesets is de verstelbare tafel die bij deze set komt. Je kan de hoogte variëren tussen de 50 en 68 cm. Het tafelblad heeft een breedte van 100 cm, groot genoeg dus om veel drankjes en hapjes op kwijt te kunnen. De bank heeft een lengte van 200 cm en is 68 cm hoog.

De tuin loungesets van Made.com

Bovenstaande tuin loungesets zijn slechts een greep uit de collectie van de mooie betaalbare tuin loungesets die je bij Made.com kan vinden. Meer mooie tuin loungesets bekijken? Kijk dan naar de bovenstaande opties en de andere mooie tuin loungebanken van Made.com.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
luchtfilter Previous post Altijd schone lucht in huis door een luchtfilter
tuinhuisje Next post Nóg meer van je tuin genieten met een tuinhuisje