Read Time:2 Minute, 4 Second

Een tv: het meest prominent aanwezige product in je woonkamer of slaapkamer. Je kunt er niet omheen, dus je moet jouw tv omarmen. Vroeger waren tv’s alle ruimte in, waardoor je geen rekening hoefde te houden met styling. Tegenwoordig zijn er tv’s die flinterdun zijn en hiervoor zijn er verschillende soorten bijpassende tv meubels. Vroeger had je een kast waar de tv opstond en tegenwoordig is er ook een zwevend tv meubel of er is helemaal geen tv meubel. Maar welk moderne styletips zijn er tegenwoordig voor je tv? Lees verder en kom erachter.

Een originele plek

Aangezien een tv gelijk de aandacht trekt als je een kamer binnenloopt, kun je ervoor kiezen deze te verbergen of te omarmen. Als je jouw tv op een plek neerzet waar anderen het normaal niet hebben staan geef je een twist aan een standaard inrichting. Hierdoor oogt een woning gelijk een stuk moderner. Waar een tv vroeger een kleine rol speelde, is deze rol tegenwoordig veel aanweziger geworden. Probeer dus anders te zijn dan anderen en kies voor een aparte plek, want tegenwoordig is niks te gek. 

Het verbergen van kabels 

Het komt steeds vaker voor dat een huishouden wordt ingericht om makkelijk te onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan een zwevend tv meubel. Door het plaatsen van een zwevende meubel is er ruimte onder het meubel waardoor je gemakkelijk kunt stofzuigen. Hierdoor oogt een woning luchtiger. Een andere manier om een opgeruimd huis te hebben is het verbergen van de tv kabels, want kabels ogen vaak slordig. Maak dus een ombouw voor jouw tv of maak een nep muur. Hiermee verberg je de kabels achter de tv of aan de zijkanten. Op deze manier kan je alle kabels netjes wegwerken. Hierdoor hoopt er minder stof op waardoor je minder vaak hoeft te stofzuigen.

Een opmaat gemaakte tv meubel

Tv meubels zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. DIt is erg leuk, want hiermee zijn er genoeg mogelijkheden om te combineren Kies bijvoorbeeld voor een wit tv meubel en pak hierbij een zwarte ombouw. Hierdoor steken deze kleuren tegen elkaar af. Dit geeft een mooi contrast. Net zoals tv meubels zijn er ook tv’s in allerlei soorten, maten en kleuren. Hierdoor kan het zijn dat er geen gepaste tv meubel is. Dan kun je gelukkig een opmaat gemaakte tv meubel samenstellen. Er zijn genoeg bedrijven die jou kunnen helpen met het samenstellen van jouw droom tv meubel.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
woning tegen inbraak beveiligen Previous post Hoe beveilig je jouw woning tegen inbraak?
badkamertrends Next post Dit zijn de badkamertrends van dit moment