Read Time:2 Minute, 50 Second

Samenhangend met de populariteit van moderne badkamers zijn ook moderne badkamermeubels erg in trek. Kenmerkend voor moderne badkamermeubels is dat ze vaak erg strak en functioneel zijn. Niet te vergeten dat ze ook gewoon erg mooi zijn. Moderne badkamermeubels kunnen eigenlijk het beste worden toegepast in een moderne badkamer.

moderne badkamermeubels

Moderne badkamers

Omdat er steeds meer vraag is naar moderne badkamers, wordt ook het aanbod voor het inrichten van een moderne badkamer steeds groter. Waar veel mensen nog aan twijfelen bij een moderne badkamer is of een moderne badkamer wel sfeervol en comfortabel is. De badkamer is tenslotte een plek waar mensen tot rust willen komen en heerlijk moeten kunnen ontspannen. Niet een kille plek waar je het liefst zo snel mogelijk weer weg bent. Maar een moderne badkamer kun je zelf helemaal inrichten zoals je zelf wilt. Vaak hebben moderne badkamers een minimalistische look doordat er weinig kleuren worden gebruikt. Door de juiste woonaccessoires in de juiste kleuren te gebruiken kun je het geheel al snel een stuk gezelliger maken. Het gewenste comfort kun je zelf bepalen door de juiste materialen, meubels en technologie te gebruiken. Wil je een whirlpool bad, een stoomcabine of een heerlijke regendouche kopen? Die keuze is natuurlijk aan jou, er is zo veel keus op het gebied van badkamer inrichting dat je altijd wel de juiste meubels en accessoires voor jouw perfecte moderne badkamer kunt vinden. Naast de douche en het bad, spelen de gebruikte meubels een grote rol in de look and feel van de badkamer. In een moderne badkamer worden logischerwijze ook moderne badkamermeubels gebruikt.

moderne badkamer

Moderne badkamermeubels

Als we het over moderne badkamermeubels hebben, hebben we het voornamelijk over meubelwastafels, hoge badkamerkasten, halfhoge badkamerkasten, spiegels en spiegelkasten.

Wastafel meubel

Er zijn verschillende namen voor het badkamermeubel met wastafel, zo wordt het soms gewoon een badmeubel genoemd, maar ook wel badkamermeubel, wastafelonderbouwkast, wastafelonderbouw etc. Hierbij gaat het in ieder geval om het meubel dat onder of om de wastafel wordt gebouwd. Er zijn allerelei moderne uitvoeringen die heel verschillende vertoningen opleveren. Zo zijn er bijvoorbeeld de luxueuze dubbele wasbakken, waarbij je tegelijk met je partner kunt wassen, tanden poetsen etc. De mooie brede modellen of de modellen met een aparte wasbak bovenop een mooi natuurstenen blad. Allemaal vormen van moderne badkamermeubels waarbij jij zelf de keuze maakt wat je het meest comfortabele vindt en wat het beste bij de rest van de badkamer past.

Badkamerkast

Een hoge of halfhoge badkamerkast wordt vaak in combinatie met het badkamermeubel gekocht. Een badkamerkast dient vaak voor het opbergen van bijvoorbeeld handdoeken, washandjes, shampoo en zeep omdat in het kastje onder de wastafel vaak niet zo heel veel plek is, door de water afvoer die in het kastje zit verwerkt.

Badkamerspiegel

De spiegel is ook een belangrijk onderdeel van de moderne badkamermeubels of accessoires. Er worden tegenwoordig allerlei luxe uitvoeringen gemaakt waaronder de verwarmde badkamerspiegels. Een ultiem gevoel van comfort is een badkamerspiegel die na een warme douche niet meer aanslaat! In moderne badkamers wordt naast verwarmde badkamerspiegels veelal gebruik gemaakt van moderne spiegelkasten. Spiegelkasten worden ook geleverd met geintegreerde verlichting en zelfs met geintegreerde verwarming. Luxe spiegelkasten worden geleverd in een, twee en drieluiks versies, daarnaast zijn er ook andere versies met schuifdeuren.

Wil je een moderne badkamer inrichting? Dan mogen moderne badkamermeubels zeker niet ontbreken! Naast de badkamermeubels zijn ook de gebruikte accessoires belangrijk voor het bepalen van de setting en sfeer.

luxe badkamer

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Behangtrends voor 2015
Next post Verschillende vloeren