Read Time:2 Minute, 14 Second

Een bezoekje brengen aan een wellness is een weldaad voor lichaam en geest. Vooral als je een druk leven hebt, dan kan een dagje ontspannen je weer helemaal opladen. Helaas kost een dagje in de wellness wel een hoop geld. Alleen al de entree kan oplopen tot enkele tientjes. Wil je daarnaast nog een massage, wat te drinken of te eten dan is het helemaal een duur dagje uit. Doe je dit regelmatig, dan kun je overwegen om het gevoel van een wellness in huis te halen. Je kunt dan bijvoorbeeld een jacuzzi kopen.

Een jacuzzi kopen? Goede redenen hiervoor

Jacuzzi’s worden vaak geplaatst in de tuin, een dakterras en zelfs op een balkon is een jacuzzi plaatsen mogelijk. Een jacuzzi in huis plaatsen vergt erg veel ruimte en is ook een stuk duurder.

  • Betaal je regelmatig een smak geld voor een dagje wellness? Zet de totale kosten eens tegenover de aanschaf van een jacuzzi. Je zult zien dat je uiteindelijk goedkoper uit bent.
  • Een jacuzzi kan ook wanneer deze in de tuin staat, zowel in de zomer als hartje winter gebruikt worden. Zomers voor verkoeling en ‘s winters om ontspannen op te warmen.
  • Je hoeft de deur niet meer uit om te ontspannen. Na een drukke werkdag is het heerlijk om thuis je badjas aan te trekken en daarna in de jacuzzi te stappen.
  • Met meerdere mensen van je familie of vrienden in de jacuzzi stappen maakt relaties alleen maar beter. Gezellig met een drankje erbij kun je gezamenlijk uren in de jacuzzi zitten.

Soorten jacuzzi’s

Jacuzzi’s zijn tegenwoordig in allerlei soorten en maten te koop. De grootte is vaak afhankelijk van het aantal zitplaatsen. Er is een jacuzzi voor twee personen, maar ook een jacuzzi voor een hele groep van vier tot acht personen. Belangrijk is dat je een goede ondergrond hebt. Vooral wanneer je een jacuzzi op een balkon of dakterras wilt plaatsen, dan moet de constructie sterk genoeg zijn om het gewicht van de jacuzzi en het water te kunnen dragen. Dan is er nog de keuze voor een inbouw jacuzzi of een opbouw jacuzzi. De inbouw jacuzzi wordt in de tuin ingegraven. Dit geeft een fraai afgewerkt en luxueus geheel en het is heel handig om erin te klimmen. De opbouw jacuzzi staat op de bodem van de tuin en heeft vaak een houten buitenkant. Via een trapje moet je dan de jacuzzi instappen.

Spotgoedkoop en helemaal de trend momenteel is momenteel de opblaasbare jacuzzi. Het voordeel hiervan is dat je hem ook gemakkelijk weer weg kunt halen of verplaatsen. Daarnaast is een jacuzzi aan te kleden met allerlei extra’s, zoals led verlichting, een hydrojet, een airjet of een speciale buitenkant.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Budget tips om je huis koel te houden
Next post Warme kleuren in de woonkamer