Read Time:1 Minute, 33 Second

Wooncomfort is heel wat waard. Helemaal als dat hand in hand gaat met een prachtig design. De stijlvolle gietvloeren van vloer- en coatingspecialist HIM Products. combineren het beste van twee werelden. Logisch dus dat deze vloer de ultieme keus is van steeds meer interieurspecialisten en designlovers.

Zeer onderhoudsvriendelijk

Gietvloeren zijn naad- en voegloos. Hierdoor zijn er geen plekken waar vuil zich ophoopt en vast gaat zitten. Bovendien is de vloer na uitharding vlak en vloeistofdicht. Vuil en vlekken laten zich eenvoudig verwijderen met een stofwisser en een in water oplosbaar reinigingsmiddel. Dit alles maakt gietvloeren zeer makkelijk te reinigen en onderhoudsvriendelijk.  

Uitgebreide designmogelijkheden

De uitstraling van een ruimte wordt voor een groot deel beïnvloed door de kleur en de afwerking van de vloer. De gietvloeren van HIM zijn uitvoerbaar in levendige en decoratieve kleuren en kleurencombinaties. En dat zonder in te leveren op comfort en functionaliteit. Gaat de voorkeur uit naar uni-color of gemêleerd? Beide kleuruitvoeringen behoren tot de mogelijkheden.

Om het egale karakter te doorbreken is het mogelijk om:

  • Flakes van een contrasterende kleur in te strooien. Afgewerkt met een blanke lak geeft dat een bijzonder speelse en moderne uitstraling.
  • Een betonlook te creëren. Hierbij mengt de applicateur tijdens het aanbrengen van de vloer twee kleuren op de nog natte onderlaag. Een knap staaltje vakwerk. Dankzij de hand van de meester is het resultaat is altijd uniek.

Als finishing touch kan de vloer worden afgewerkt in verschillende glansgraden. Mat, half-mat, glanzend: voor elk interieur is er een bijpassende glansgraad beschikbaar.

Gietvloeren voor elke gebruiksruimte

HIM heeft meerdere soorten trendy gietvloeren, zowel voor particuliere als voor zakelijke toepassing. Polyurethaanvloeren (PU) worden dankzij het loopgemak en de hoge elasticiteit voornamelijk in woonhuizen toegepast. Epoxyvloeren worden voornamelijk in de zakelijke markt toegepast. Stuk voor stuk zijn het vloeren die jarenlang meegaan, makkelijk te onderhouden zijn en perfect bij elk interieur passen.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Warmte in je interieur
Next post Wat is een loft? En waarom zijn lofts zo gewild?