Read Time:1 Minute, 56 Second

Er bestaan vele stijlen hoe u uw huis kunt laten opleven met de mooiste designs. De Italiaanse stijl is er daar één van. Italiaans design is erg modern en maakt van uw huis een bijzondere plek.

Modern en uniek

Italianen houden van een moderne en functionele inrichting. Daarbij kunt u denken aan less-is-more, geen extra zaken die afleiden, maar meubels die de boventoon zullen voeren in uw interieur door de simpele, maar krachtige uitstraling. Italiaanse design meubels zijn daarom ook geschikt voor elk huishouden waar kwaliteit en design hoog in het vaandel staat.

artemide lampen

Prachtige moderne lampen

Italiaanse design lampen kenmerken zich door een moderne strakke look met de keuze uit diverse kleuren. Italiaanse design lampen zijn geen overdreven grote lampen maar lampen met subtiele kenmerken die in de meeste moderne inrichtingen niet zullen misstaan. Zo kunt u denken aan de collectie van Flos. In de collectie van Flos vindt u lampen in diverse ronde vormen met mooie subtiele details. Als u kiest voor de staande lampen van Flos heeft u ook iets unieks in handen. Deze hebben prachtig gevormde voeten waardoor deze de show zullen stelen.

artemide

Wellicht is de collectie van Artemide iets wat u ook zal bekoren: hier vindt u wederom uniek gevormde lampen zonder veel poespas die u overal kunt plaatsen. Welk design u ook kiest, u heeft bij deze merken de keuze uit iets unieks. U zult merken dat het bij Italiaans design om hoogwaardige producten gaat.

Meubels

Uiteraard kunt u naast bijzondere Italiaanse design lampen uw interieur nog meer laten spreken door meubels te plaatsen om uw Italiaanse inrichting te complementeren. Zo kunt u denken aan moderne en simpele banken, tafels, stoelen die aan uw huiselijke tentoonstelling van uniekheid kunnen worden toegevoegd. Uw huis zal met uw nieuwe moderne look zorgen voor een fijne leefomgeving en een prachtige plek voor het ontvangen van vrienden en familie. Omdat het aanbod groot is, bepaalt u zelf waar de grens ligt. Ook voor een beperkt budget zijn er mogelijkheden voor Italiaanse design meubelen.

Italiaanse keuken

Niet alleen kunt u ervoor kiezen om de woonkamer in te richten in de Italiaanse stijl. U kunt ook uw keuken Italiaans inrichten met divers modern keukengerei. Ook hierbij ziet u de stijl weer terugkomen van de bijzondere simpele ontwerpen waarmee u zich nog meer in Italië waant.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Tijd voor een lentecheck voor je huis
natuurlijke tak trapleuning Next post Wees origineel met een natuurlijke tak trapleuning