Read Time:2 Minute, 6 Second

Jouw woonkamer van een luxe afwerking voorzien? Kies voor deze vloeren

Wil je jouw stijlvolle woonkamer van een luxe afwerking voorzien? Dan kan de juiste vloer hier zeker bij helpen. Denk bijvoorbeeld aan een laminaatvloer kopen of een andere hoogwaardige vloer bestellen. Wij zochten uit wat de meest prachtige vloeren zijn, zodat jij jouw woonkamer een luxe afwerking kunt geven. Ben jij al nieuwsgierig geworden? Lees snel verder voor meer informatie en maak je keuze.

PVC

Als je jouw woonkamer een luxe afwerking wilt geven, dan is luxe PVC zeker een aanrader. PVC vloeren zijn erg populaire vloeren. Dit heeft verschillende redenen. Zo gaat deze vloer vanwege haar uitstekende kwaliteit lang mee. Ook is het materiaal sterk en krasvast. En dat is niet het enige, want het materiaal is tevens flexibel en je kunt er eenvoudig vloerverwarming onder plaatsen vanwege de goede geleiding. PVC is in verschillende mooie designs verkrijgbaar, waardoor je snel een prachtige vloer zal kunnen vinden voor jouw woonkamer.

Laminaat

Laminaat wordt veel gekozen. Dat niet alleen vanwege de goedkope prijs, maar ook door de kwaliteit die deze vloeren te bieden hebben. Je zal tegenwoordig veel laminaatvloeren kunnen vinden die vrijwel op echte houten vloeren lijken. Daarmee geef je jouw woonkamer precies de luxe afwerking waar je naar op zoek bent. Wanneer je graag een houtlook in huis wilt, geef je jouw woonkamer met laminaat een warme en chique uitstraling. Een bijkomend voordeel van deze vloeren is dat ze vrij onderhoudsvriendelijk zijn. Je hoeft ze enkel te stofzuigen en af en toe af te nemen met een doek.

De parketvloer

De parketvloer en met name het Quick-Step parket is een vloer die veel wordt besteld. Quick-Step parket bestaat uit samengesteld hout. Dit betekent dat de vloer over drie lagen echt hout beschikt. Een massieve houten vloer heeft een laag echt hout. Als je voor een vloer van samengesteld hout kiest, zoals voor het Quick-Step parket, zal deze minder gevoelig zijn voor krimp en uitzetting dan een massieve houten vloer. Dit heeft te maken met het uitgebreide fabricageproces en het zorgvuldig selecteren van grondstoffen. Met parket krijgt jouw woonkamer een sfeervolle en luxueuze uitstraling. Dit zijn tevens erg fijne vloeren om op te lopen. Een groot voordeel van parket is dat de vloer lang mee zal gaan, mits je deze goed blijft onderhouden. Ook hebben ze een uitstekende isolerende werking.

Weet jij al welke luxe afwerking je voor jouw stijlvolle woonkamer gaat kiezen? Verdiep je eens meer in bovenstaande vloeren en maak je keuze.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
kringloopwinkel Previous post Inrichten met krap budget: op naar de kringloopwinkel
matras kiezen Next post Advies over het kiezen van het juiste matras voor jou