Read Time:2 Minute, 1 Second

Misschien heb je net een nieuwe woning, of is het tijd om de huidige collectie lampen in je woning te updaten. Wat voor reden je ook hebt, het zoeken naar de juiste lampen kan een leuke, maar vooral ook uitdagende zoektocht zijn. Want waar koop je de perfecte lamp nou, waar moet je op letten, en hoe zorg je ervoor dat deze investering je ook in de toekomst wat oplevert? Je leest het hier.

  1. Kijk verder dan je neus lang is

Nederlanders die enigszins dicht bij de grens wonen rijden met flinke regelmaat naar onze buurlanden om de auto vol te tanken. Maar naast benzine en andere belaste producten zijn ook huishoudelijk items regelmatig goedkoper wanneer je ze net over de grens aanschaft. Ook lampen kopen in buurlanden zoals België of Duitsland kan je onverwachte besparingen opleveren. Daarnaast hebben de bouwmarkten in deze landen natuurlijk weer andere acties dan de Nederlandse bouwmarkten. Woon je dus enigszins in de buurt van de grens? Houdt dan de acties in alle nabijgelegen landen in de gaten om de hoogste besparing én meeste variatie in keuze werkelijkheid te laten worden!

  1. Ga voor duurzaam

Er zijn tegenwoordig bijna overal wel duurzame oplossingen voor gevonden: en zo ook voor de verlichting. De LED lamp is op dit moment de meest duurzame en energiezuinige lamp in de markt. Niet alleen is deze lamp goed voor het milieu, maar het scheelt je ook nog eens flink in de kosten op de energierekening.

  1. Denk vooruit

Zo’n LED lamp gaat gemiddeld wel 30 jaar mee: en dat geeft je de mogelijkheid om vooruit te kijken. Wat wil je bijvoorbeeld in de toekomst van je verlichting? Stap je wellicht over op een slim verlichtingssysteem, of zou je toch wel een keer wat kleur aan willen brengen in de verlichting in je woning? Kijk vooruit en beslis vervolgens welke lampen het beste bij zowel nu, als de toekomstvisie passen.

  1. Maak een lichtplan

Voordat je aan het winkelen gaat is het belangrijk om een duidelijk en overzichtelijk lichtplan te maken. Welke lamp zet je op welke plek neer en waarom heb je deze vorm van verlichting eigenlijk nodig? Aan de hand van dit lichtplan kun je vervolgens meteen aan het winkelen gaan!

  1. Maak gebruik van nieuwe technieken

We hebben ze al even genoemd, maar nieuwe technieken zoals bijvoorbeeld het slimme verlichtingssysteem kunnen je veel comfort bieden en direct sfeer creëren. Houd ze dus in de gaten!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
visgraat houten vloer Previous post Authentieke elementen behouden in een modern interieur
douchepaneel Next post Baad jezelf in luxe, neem een douchepaneel!