Read Time:1 Minute, 54 Second

Kun jij helemaal tot rust komen met een zwembad bezoek, terwijl je eigenlijk geen zin hebt in de drukte bij zwembaden? Wil jij het liefst een eigen zwembad, maar hier niet te veel in investeren? Of wil je wel een zwembad, maar niet voor permanent in de tuin? Als jij een van deze vragen met ja hebt kunnen beantwoorden dan is een opblaasbaar zwembad misschien wel iets voor jou. Tegenwoordig zijn deze opblaasbare zwembaden te krijgen in alle soorten en maten die jou ook alles te bieden hebben wat je van een zwembad verwacht.

In deze blog lees je alles wat je moet weten als je een opblaasbaar zwembad wilt aanschaffen, zo kunnen we jou helpen bij het maken van de keuze of een opblaasbaar zwembad iets voor jou is en zo ja, welk zwembad het beste op jouw wensen aansluit.

Voor- en nadelen opblaasbaar zwembad

Een opblaasbaar zwembad heeft zo zijn voor- en nadelen ten opzichte van andere zwembaden. Het grote voordeel van een opblaasbaar zwembad is dat ze ideaal zijn voor kleinere tuinen, waar niet permanent een zwembad kan staan. Daarnaast is de rand van de zwembaden lekker zacht, waardoor je er heerlijk tegenaan kunt zitten. Het nadeel van een opblaasbaar zwembad ten opzichte van andere zwembaden is echter wel de levensduur. Daarnaast moet je het zwembad voor gebruik altijd opzetten, maar veel opblaasbare zwembaden zijn na 10 minuten al vul klaar.

Kwaliteit opblaasbaar zwembad

De kwaliteit van het opblaasbaar zwembad is echt iets waar je op moet letten als je een opblaasbaar zwembad wilt aanschaffen. Hoge kwaliteit opblaaszwembaden beschikken vaak over meerdere lagen, waardoor deze beter beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Wat kost een opblaasbaar zwembad?

Wat een opblaasbaar zwembad kost is afhankelijk van de grootte van het zwembad. Neem eens een kijkje in het assortiment van Top-Zwembadshop.nl, zij bieden opblaasbaden voor jong en oud van groot tot klein. Voor een goede kwaliteit klein opblaasbaar zwembad ben je minimaal 20 euro kwijt. Voor 40 tot 60 euro heb je al een opblaasbaar zwembad waar je met het hele gezin in kunt. Als je echt het beste van het beste wilt kan je opblaasbaar zwembad wel oplopen tot boven de 200 euro, maar dan krijg je er vaak wel een heel pakket aan accessoires erbij.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post De perfecte raamdecoratie voor jouw woning
Next post Stappenplan voor het bouwen van een badkamer en suite