Read Time:2 Minute, 37 Second

Ben je extravert en hou je van mooie opvallende kleuren? Zorg dan dat jouw interieur bij jou past. Er zijn vele manieren waarop je je interieur helemaal naar jouw smaak kunt inrichten. Hier vind je allerlei tips om leven in debrouwerij te brengen.

Gordijnen

Geen witte gordijnen meer in je interieur! Je kunt in je interieur erg leuke gordijnen plaatsen welke vaak in diverse kleuren beschikbaar zijn. Zorg ervoor dat je maximaal 1 of 2 felle kleuren hierin hebt, maar niet meer. Teveel felle kleuren kan namelijk voor chaos zorgen. Kleurrijke interieurs werken alleen door het niet te overdrijven. Bekijk dus goed van te voren wat jij goed vindt passen bij de ramen. Naast gordijnen kan je bijvoorbeeld ook kijken voor een leuke kleurrijke luxaflex. Met een leuk patroon oogt het erg modern en stijlvol.

Opvallende muren

Wil je geen saaie muur? Maak dan van je muren kleurrijke muren. Dit kan op diverse manieren: met een leuk behang kan je al flink het verschil maken. Kies daarbij liever voor 1 kant die druk mag zijn, voor de andere muren kan je beter een rustigere kleur kiezen. Als je liever verft, dan is dat natuurlijk ook een optie. Met wat flinke creativiteit breng jij een leuke uitstraling aan de muur. Verf met zachte kleuren als je de andere felle kleuren in je interieur meer wilt laten opvallen. Deze kleurrijke muren zullen zeker opvallen bij je gasten.

Stoere of moderne meubels

Met jouw meubels kan je qua stijl vele kanten op: je kunt kiezen voor een moderne uitstraling waarbij je diverse kleuren kiest welke perfect passen in kleurrijke interieurs. Je kunt ook de vintage kant op gaan en kiezen voor stoere houten meubels die in diverse kleuren zijn geschilderd om zo een warme en kleurrijke uitstraling te geven. Ook je bank kan jij de grote eyecatcher van de kamer laten zijn: kies voor een mooie kleurrijke variant in plaats van een saaie donkere kleur.

De vloerkleurrijk interieur

De vloer hou je het liefst neutraal. Alle meubels zullen dan juist op gaan vallen, kies dus bij donkere meubels een lichtere vloer. Felle kleuren in je interieur zullen op deze manier niet overheersen maar juist aangenaam en modern ogen. Je kunt als toevoeging wel een leuk vloerkleed plaatsen met een patroon, bijvoorbeeld onder de eettafel of bij de bank. Kies voor een vloerkleed wat een mooi contrast geeft met de vloer, maar ook met je meubels. Doe inspiratie op bij bestaande combinaties van kamerinrichtingen, je vindt wellicht iets mooi waar je eerder niet aan hebt gedacht.

Verlichting

Met de juiste verlichting kan je ook erg creatief jouw kamer laten opleven. Met slimme LED verlichting kan je de gewenste kleuren instellen waardoor je daarmee ook kleuren kunt toepassen. Met LED strips kan je bijvoorbeeld achter diverse meubels een sfeer geven. Overdrijf ook hier echter niet, dit kan snel een te drukke indruk geven. Je kunt diverse leuke en kleurrijke lampen kiezen met elk een uniek ontwerp. Zet naast je bank een vintage of moderne staande lamp en hang boven de eettafel een creatieve hanglamp. Er is een enorm aanbod aan mogelijkheden, bekijk deze om goede ideeën op te doen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Drie voordelen van Solid Surface
Next post Waar moet je op letten bij het kopen van een decoupeerzaag?