Read Time:2 Minute, 44 Second

Het combineren van kleuren en verschillende stijlen is altijd een obsessie voor je geweest. Als kind stond je er al op dat je specifieke kleuren in je nieuwe kamer wilde en ook bij het uitkiezen van je kleren moest je altijd nadenken alvorens je aan je ouders aangaf wat je die dag aan wilde trekken. En dat sinds die tijd alleen maar verder toegenomen.

Er gaat geen dag voorbij zonder dat je stil staat bij welke combinatie van kledingstukken het beste geschikt is als outfit voor het programma van die dag. Afhankelijk van afspraken, reizen, sociale contacten of eventuele uitstapjes, zorg je er altijd voor dat je fris en stijlvol aan je dag begint. En dat je heel wat combo’s tot je beschikking hebt, blijkt wel uit de enorme kledingkast die de hele wand van je slaapkamer in beslag neemt.

Het combineren van stijlen en kleuren was nog nooit zo’n uitdaging geweest

Toen je vorig jaar je eerste eigen appartement kocht, was je dan ook dolblij dat je met de inrichting kon beginnen. Vanzelfsprekend had je die enorme kleerkast van te voren reeds in gedachten, maar het mag duidelijk zijn dat het op de juiste manier inrichten van de rest van je woning net zo belangrijk is als wanneer je ’s ochtend voor de kleerkast staat. Met als voornaamste verschil dat het inrichten van een woning niet van dag tot dag verschillend is, zoals bij het uitzoeken van je dagelijkse outfit wel het geval is.

Daarom dat je lang hebt nagedacht over wat je precies in je nieuwe woning wilde aanpassen. Uiteindelijk heb je een nieuwe vloer laten leggen van gegoten beton, aangezien je dol bent op een moderne industriële inrichting. In het dak heb je de allernieuwste led-spots laten installeren, waarmee je dankzij de speciale dimmers iedere gewenste sfeer in huis kunt creëren. Je kunt deze zelfs vanaf je ipad bedienen als je lekker op de bank ligt en niet omhoog wilt komen.

Na lang nadenken heb je uiteindelijk een keuze voor nieuwe meubels gemaakt

Ook over het uitzoeken van nieuw meubilair heb je flink wat uren nagedacht. Het is niet zomaar wat om een keuze te maken voor nieuwe meubelstukken en je eigen woning in te richten, maar beetje bij beetje heb je toch de juiste stukken bij elkaar  weten te vinden. En aangezien details zo belangrijk zijn en je de juiste ontwerpen bij elkaar wilt laten passen, was de uitdaging nog een stuk groter.

Details zijn uitermate belangrijk voor je in alles wat je doet. Daarom heb je bijvoorbeeld ook meer dan een goedkoop telefoonhoesje. Je hebt een la in de keuken waar je minstens tien verschillende hoesjes hebt liggen, zodat je in geval van speciale gelegenheden ervoor kunt zorgen dat je telefoon aansluit bij je outfit en humeur van een specifieke dag.

En zelfs als je een weekendje thuis bent heb je voor je samsung een speciaal Samsung Galaxy S20 Plus Hoesje dat aansluit op het interieur van je woning. Je wilt natuurlijk niet dat je je begint te ergeren aan een bijvoorbeeld fel rood hoesje dat continu je aandacht trekt.  Voor dat soort momenten is het fijn als je een speciaal hoesje hebt dat perfect past bij de rest van de inrichting van je appartement. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
houe tuinmeubels Previous post Trend alert! HOUE tuinmeubelen
pvc vloeren Next post Redenen om voor een PVC vloer te kiezen