Read Time:3 Minute, 3 Second

Bij het kopen van een nieuw huis of het verbouwen van uw eigen huis wilt u meestal wel een plekje hebben waar u op uw gemak kunt werken aan wat zaken. Kasten helpen enorm bij het inrichten van dat nieuwe stulpje. De kantoorkasten zorgen voor een mooie uitstraling die zakelijk overkomt. Ook houdt u het voor uzelf overzichtelijk omdat de kasten uiterst geschikt zijn om documentatie en/of mappen op te slaan. Daarnaast zijn er nog wat andere kasten waar u voor kunt kiezen als u specifieke wensen heeft. Kortom bij het kopen van een nieuw huis en de inrichting daarvan moet u zeker eens aan deze kasten denken.

Vitrinekasten

Vitrinekasten verschillen in functie  van alle andere kantoorkasten. Dat komt omdat vitrinekasten gemaakt zijn op producten of prijzen te laten zien. Zo kun je dus laten zien wat zoal al bereikt hebt de afgelopen jaren. Je kan er ook voor kiezen om  jou producten te laten zien in de vitrinekast om zo nog wat extra kracht aan het product te geven. Binnen de vitrinekasten is er nog onderscheid in kasten. Zo kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld maar een kant van glas te doen of alle 4 de kanten. Ook is er de mogelijkheid om extra belichting erin te zetten zodat je iets nog extra kracht bij kan geven.

Folderkasten

Folderkasten laten eigenlijk net zoals vitrinekasten iets zien. Bij de folderkasten is het echter wel de bedoeling dat er bijvoorbeeld folders in de kast staan die iedereen mee kan nemen om extra informatie ergens over te krijgen. De folderkasten zijn speciaal ontworpen met een mooi design om zo mooi informatie te kunnen verlenen aan de klant. De kasten hebben verschillende vormen en modellen en kunnen of op de grond worden gezet of tegen de muur gehangen worden. Ze zijn dus uitermate geschikt voor promotie materiaal te geven aan de consumenten.

Draaideurkasten

Draaideurkasten zijn de kasten die het vaakst worden verkocht en die je dus ook het meest op het kantoor ziet. Draaideurkasten worden zo vaak verkocht omdat ze vaak goedkoper zijn in aanschaf dan alle andere kasten. Dit zorgt er wel voor dat de kasten eenvoudig zijn en dat er dus sprake is van een draaideur die dus wat ruimte nodig hebben. Alle andere kasten die wat duurder zijn hebben meer kwaliteit en zijn voorzien van verschillende opties. Bij de draaideurkast zitten maar een paar legborden en merk je dat soms de kwaliteit wat minder is dan een duurdere kast.

Lockerkasten

Lockerkasten zijn precies hetzelfde als kluisjes. Tegenwoordig worden lockerkasten steeds meer verkocht omdat er tegenwoordig striktere regels zijn binnen bepaalde bedrijven. De Lockerkasten zijn in verschillende uitvoeringen met of zonder slot bijvoorbeeld. De Lockerkasten zijn ook gewoon makkelijk als je als bedrijf vindt dat er te veel op de werkvloer ligt. Het is makkelijk om er bijvoorbeeld tassen in te zetten of spullen die je niet tijdens werk nodig hebt. De Lockerkasten hebben ook nog een post uitvoering. Die post uitvoering moet je zien als een soort kleine brievenbussen waar je makkelijk post aan al je werknemers bijvoorbeeld kan geven. Ook deze kunnen met of zonder slot geleverd worden.

Akoestische kasten

Een goede akoestiek op kantoor bevorderd de productiveit. op De akoestische kasten zijn als het ware schuifdeurkasten met een veel mooier design dan schuifdeurkasten. De akoestische kasten zijn ook wat duurder dan de  schuifdeurkasten. Akoestische kasten hebben vaak bepaalde figuren of vormen in de kast waardoor deze geluid opnemen. In een grote ruimte voorkomen akoestiek-kasten dat er echo’s ontstaan. Bij schuifdeurkasten komen vaak simpele kleuren en design kijken. Als je dus kiest voor een akoestische kast kies je voor een volledig interieur in jouw ruimte.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Tuintrend van het moment; buitenkleden voor in de tuin!
Next post Hoe overleef ik mijn verbouwing?