Read Time:2 Minute, 29 Second

Ga je je tuin of een gedeelte ervan opnieuw aanleggen? Dan kun je kiezen uit een ongekend groot assortiment aan materialen die ook steeds beter online te verkrijgen zijn. Sommige mensen kiezen voor een tuin met veel groen en een klein terras en anderen gaan het liefst direct aan de slag om hun hele tuin te betegelen. Wat voor type jij ook bent, ook voor jou zijn altijd de mooiste buitentegels beschikbaar waarmee je je tuin een prachtige metamorfose geeft. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de houtlook terrastegels van Totaaltegel. Deze hebben de schitterende natuurlijke uitstraling van echt hout, maar zijn een stuk gemakkelijker in het onderhoud en zijn daarnaast ook veel beter bestand tegen weer en wind. Koop je ze online, dan zijn ze vaak prima betaalbaar zodat je je tuin tegen een schappelijke prijs magnifiek kunt opknappen.

Houtlook terrastegels in verschillende aansprekende stijlen

Kies je voor de keramische terrastegels met houtlook uit de collectie van Totaaltegel dan kun je kiezen uit een fraai en gevarieerd aanbod, zowel qua uitstraling en stijl als qua formaat. Zo is er de tegel Masai Grey, met een prachtig grijsbruin nervenpatroon. Deze variant is beschikbaar in het formaat 45 x 90 x 2 centimeter. In hetzelfde formaat is er ook de Masai Beige. Deze variant is lichtbruin tot bruin en heeft grijze accenten, waardoor het een mooie verweerde look heeft. De tuintegel Wood Oak Brown is 40 x 80 x 2 centimeter groot en laat zich gemakkelijk leggen op uw beoogde terras. De kleur is prachtig lichtbruin en het generfde patroon is haast niet van echt te onderscheiden. Eveneens in het formaat 40 x 80 x 2 centimeter is er de Wood Oak Dark, die net iets meer grijstinten in zich draagt en zo een zeer rustieke uitstraling aan uw terras zal geven. Ook de houtlook terrastegels van Arbor zijn echte aanraders. Beide varianten komen in het formaat 40 x 120 x 2 centimeter, zodat u er gelijk flinke meters mee kunt maken. De Arbor Beige is voorzien van een schitterend lichtbruin tot lichtgrijs generfd patroon en de Arbor Grigio is uitgevoerd in een donkerder variant grijs, met een lichte nuance van bruin. De tegels van Arbor zijn voorzien van een zeer praktische anti-sliplaag en vormen hiermee een ideale betegeling van uw terras.

Steenlook terrastegels van CeraDeco

Bent u wel helemaal weg van de praktische en kwalitatief hoogstaande terrastegels, maar houdt u niet zo van hout? Dan kunt u ook kiezen voor terrastegels met een steenlook. Deze worden onder meer gefabriceerd door CeraDeco en zijn verkrijgbaar in een ruim assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een lichte variant als de beige terrastegel Ardesia Caldo met leisteenlook of de Modello Argilla van beton met een prachtig speels motief. Als u meer van donker houdt is onder meer de Cemento Rubigo een echte aanrader. Deze tegel bestaat uit een betonnen ondergrond met een keramische anti-slip toplaag. De Ardesia Antracite is op dezelfde manier opgebouwd en heeft een prachtige donkere leisteen look.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Jouw persoonlijke werkplek in huis
Next post Nieuw interieur? Check je inboedelverzekering