Read Time:1 Minute, 50 Second

Zie je hier op nieuwewonen.nl de mooiste ontwerpen voor keukens voorbij komen? De trends van 2017 voor landelijke keukens, zwarte keuken kranen of Scandinavische keukens. Allerlei trends of stylen die wij hier hebben besproken. Je keuken is wellicht niet meer helemaal van deze tijd, maar de aanschaf van een nieuwe keuken is een behoorlijke aanslag op je spaargeld. Dit kunnen we voor je oplossen!

Geen duizenden euro’s kwijt aan een nieuwe keuken

Is je keuken nog in prima conditie, maar past de stijl niet meer bij de rest van je woning? Of zijn je aanrechtblad en keukenkastjes na intensief gebruik toe aan vervanging? Zolang de basis van je keuken nog in goede conditie is, kun je hier nog prima gebruik van maken. Heb je weleens gedacht aan een keukenrenovatie? Dit is een goedkoop alternatief voor de aanschaf van een compleet nieuwe keuken.

De verschillen tussen een renovatie en een nieuwe keuken.

Een nieuwe keuken klinkt super aantrekkelijk, weer alles lekker nieuw. Je kunt weer jaren vooruit! Tegelijkertijd is het wel een behoorlijke investering en zit je weken lang in de rommel en kun je niet koken in je eigen keuken. Dan kom je al snel op de voordelen uit van je keuken renoveren. Bij een renovatie maakt de renovatiepartij gebruik van de bestaande basis van je keuken. Het leidingwerk blijft in tact en hoeft niet opnieuw te worden aangelegd, daarnaast hoeft de keuken niet opnieuw te worden opgebouwd. Deze werkzaamheden schelen een hele hoop tijd en dus een hele boel aan arbeidsuren.

Daarnaast zit je bij de aanschaf van een nieuwe keuken een behoorlijke periode zonder keuken. Bij een renovatie is dit niet het geval. Vaak is de renovatiepartij al dezelfde dag klaar en sta je ’s avonds alweer te kokkerellen in je compleet gerestylede droomkeuken.

Met een keukenrenovatie ook 2017 proof?

Ook met een keukenrenovatie is het mogelijk om een keuken te creëren die volledig voldoet aan de trends van 2017. Of het nu gaat om het industriële ontwerp, of om het creëren van brede ladekasten of de optische creatie van zwevende keukenkastjes. Het grootste verschil is de aanslag op je spaargeld, een keukenrenovatie is velen malen goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe keuken.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Tips om je woonkamer een luxe uitstraling te geven
Next post Cotton ball lights voor een kleurige, sfeervolle verlichting