Read Time:1 Minute, 59 Second

Nu we vaker thuis moeten zijn is het belangrijk dat je huis precies is zoals jij voor ogen hebt. Veel mensen zullen denken aan een nieuw kleurtje op de muur of nieuwe meubels. Maar iets wat je huis helemaal afmaakt is raamdecoratie. Raamdecoratie is niet alleen heel functioneel, raamdecoratie is ook een groot deel uit je interieur waar bij veel mensen snel hun oog op valt. Daarom is het zo belangrijk dat je de juiste kleur, functionaliteit en soort uit kiest. Waar ook steeds vaker over gesproken wordt is elektrische raamdecoratie. Wil jij graag de nieuwste snufjes in je huis en ben je benieuwd wat raamdecoratie kan betekenen voor het perfecte interieur in jouw huis? Lees dan gauw verder.

Verschillende soorten

Er bestaan veel verschillende soorten slimme raamdecoratie. Denk aan elektrische rolgordijnen, elektrische duo rolgordijnen, elektrische jaloezieën of elektrische plisségordijnen. Er is voor iedereen een perfecte match.

Een industriële look

Denk hierbij aan bakstenen muren, veel beton en ruwe materialen. Ook de kleuren zwart en grijs zijn veel terug te vinden in een industriële kamer. Als deze stijl jou als muziek in de oren klinkt heb je geluk! Want houten jaloezieën of zelfs aluminium jaloezieën zijn perfect voor deze stijl. Het is een echte sfeermaker.

Een Scandinavische stijl

Deze stijl zie je tot op. De dag van vandaag bij veel huishoudens. De trendy woonstijl is inmiddels bijna niet meer weg te denken. Wat kenmerkend is aan een Scandinavische stijl zijn bijvoorbeeld kleuren zoals wit of beige. In een Scandinavische woonkamer kun je bijna elk soort raamdecoratie wel toevoegen. Veel mensen gaan voor lichte lamellen met een witte of beige kleur. Ook een lichte houtsoort is populair.

Modern

Veel strakke lijnen, veel licht in huis en grote meubels die eenvoud uitstralen. Dat typeert een modern interieur. Het moderne interieur voelt vaak ruimtelijk aan en is goed in balans. In een modern interieur wordt vaak gekozen voor duo rolgordijnen omdat deze lijnen goed bij het interieur passen.

Klassiek

Denk bij een klassieke stijl aan sierlijsten en kroonluchters. Bij een klassieke stijl wordt ook vaak gebruik gemaakt van een donkere houtsoort. Als je een klassieke woonkamer hebt dan zie je vaak luxe materialen. Daarom passen bijvoorbeeld plisségordijnen ideaal bij deze stijl.

Slim wonen

Ben je geïnteresseerd in smart home? Doe dan echt eens onderzoek en ontdek de mogelijkheden. Slim wonen brengt namelijk enorm veel voordelen met zich mee.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
sisal vloerkleed Previous post Breng je woonkamer tot leven met een stijlvol en natuurlijk sisal vloerkleed!
led strips in huis Next post De belangrijkste voordelen van LED strips in huis