Read Time:1 Minute, 47 Second

Waarschijnlijk heb je al jaren een dressoir in huis staan. Misschien zelfs al zo lang, dat je er een beetje op uitgekeken bent. Maar om hem nu meteen bij het grofvuil te zetten, vind je eigenlijk ook wel jammer. Als dat het geval is, geven wij je graag een aantal tips om je dressoir op een originele manier te gebruiken.

Als badkamermeubel

Het is helemaal hip om een dressoir als badkamermeubel te gebruiken. Met twee keramieken waskommen en mooie, strakke kranen erop wordt het badkamermeubel een waar pronkstuk in de badkamer. Je kunt hem nog een kleurtje geven om hem beter bij de stijl van de badkamer te laten passen.

Als eyecatcher

Mag het dressoir best de eyecatcher van de woonkamer worden? Schilder hem dan in opvallende kleuren om er een echt kunstwerk van te maken. Combineer bijvoorbeeld contrasterende kleuren met schuine lijnen. Of pimp hem met behangpapier en stickers. Een leuk project voor die saaie zondagmiddag.

Als commode

Ben je in verwachting of verwacht je een (achter)kleinkind, neefje of nichtje waar je vaak op gaat passen? Een dressoir is vaak de ideale hoogte om als commode te dienen. Met allerlei handige lades en plankjes voor luiers en billendoekjes heb jij alles bij de hand. En met een likje verf of de naam van de kleine erop past hij mooi bij de rest van de kinderkamer.

Als speelhuisje

Wat zullen je kinderen blij worden van het resultaat! Een vrolijk behangetje tegen de achterwand van het dressoir en ze kunnen het dressoir naar hartenlust gebruiken als poppenhuis of Lego-decor. ’s Avonds doe jij de deurtjes dicht en de kamer ziet er meteen weer opgeruimd uit.

Als tuinornament

Een dressoir hoeft natuurlijk niet per se binnen te staan. Ook buiten komt hij goed tot zijn recht. Combineer hem met bloempotten, beelden en kaarsen en je hebt een gezellig hoekje in de tuin gecreëerd waar je heerlijk naar kunt kijken.

Ben je je nog aan het oriënteren op een dressoir dat bij je interieur past? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden voor een dressoir op maat. Op deze manier kun je zelf je ideale dressoir ontwerpen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Houten buitenschrijnwerk: dé oplossing voor de moderne mens!
Next post 5x mooie tv meubels van staal