Read Time:1 Minute, 58 Second

De winter is in aantocht en daarbij ook de ‘ongemakjes’. Mensen die snel koude voeten hebben, zullen het weer ondervinden. Niets is zo onaangenaam als het hebben van koude voeten. Je raakt niet opgewarmd en het duurt nog uren vooraleer je je terug wat comfortabel voelt. Voor deze en andere mensen: ga eens een kijkje nemen bij de hoogpolige vloerkleden van floorpassion.nl. Een dergelijk vloerkleed verlost je van koude voeten, waar je ook maar zit. Wij geven jou hier alvast een paar tips en ideeën om de winter lekker warmvoetig door te brengen.

Zak lekker weg in een hoogpolig vloerkleed

Een vloerkleed met hoge polen voelt lekker zacht aan. Je kunt er niet alleen met je blote voeten opzitten, het is ook ideaal om lekker languit een boek te lezen of met de kinderen te spelen. Het isoleert de kou volledig, welke vloer je ook hebt.

Makkelijk te onderhouden?

De huidige vloerkleden, en dus ook de hoogpolige uitvoeringen, zijn met een vuil- en waterafstotende coating bewerkt. Zo kruipt er minder stof in je tapijt en moet je het minder snel (laten) schoonmaken.

Goed voor de akoestiek

Een hoogpolig vloerkleed neemt heel wat storende geluiden weg. Zo kan het bijvoorbeeld een oplossing zijn in woningen met dunne plafonds/vloeren. De geluiden van boven worden prima gedempt. In de ruimte zelf neemt het ook heel wat geluiden weg. Hoogpolige tapijten zijn dan ook uiterst geschikt voor grote ruimtes waar weinig meubelen in staan of waarin weinig textiel is verwerkt.

Pas je hoogpolig tapijt aan aan je interieur

Net als bij andere vloerkleden, bestaan hoogpolige kleden in alle stijlen. Wil je een strak effen grijs vloerkleed voor je industriële woning, een opvallend blauw hoogpolig kleed voor je moderne woning, een poederroze versie voor je Scandinavische interieur of een knalrood rond vloerkleedje voor je futuristische woning? Dit zijn één van de vele mogelijkheden. Vind je toch nog niet wat je zoekt? Dan kun je perfect een hoogpolig vloerkleed op maat laten maken.

Puur genot

Laat je koude voetjes niet in de steek deze winter en kies voor een lekker dik hoogpolig tapijt. Leg het neer op een plaats waar je vaak vertoeft: onder je luie zetel, naast je bed of in het speelhoekje van de kinderen. Wedden dat die schoenen altijd uit blijven en je alleen nog op kousen of op blote voeten rondloopt? Genieten verzekerd!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Een verbouwing financieren onder de 25.000 euro doe je zo
Next post Loungesets vinden voor een voordelige prijs